Prima paginăSanatate

Noi medici la Spitalul Roman, la secțiile Cardiologie și Obstetrică-ginecologie

Noi medici la Spitalul Roman, la secțiile Cardiologie și Obstetrică-ginecologie

Dimensiune text

 

 

În această săptămână, la Spitalul Municipal de Urgență Roman au fost afișate rezultatele pentru concursurile organizate pentru ocuparea a două posturi de medici în cadrul unității sanitare, pentru secțiile Cardiologie și Obstetrică-ginecologie.

Astfel, în urma promovării concursurilor, în cadrul secției Cardiologie va profesa medicul Alina Elena Țubucanu, care se va alătura medicilor Victor Firăstrău și Ramona Ciocan, iar în cadrul secției Obstetrică-ginecologie va profesa medicul Mădălina Andriescu, care se va alătura medicilor Laura Arvătescu, Mariana Farcaș, Elena Hanganu, Lenuța Trică și Irina Mihaela Iftime.

În luna octombrie a anului trecut, Spitalul Municipal de Urgență Roman a scos la concurs 11 posturi de medici: medici specialiști pentru Secția Neurologie și Cabinetul de Oncologie Medicală și medici – rezidenți, specialiști sau medici primari – pentru Secția Cardiologie (două posturi), Secția Medicină Internă (două posturi), Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Secția Obstetrică-ginecologie, Compartimentul Endocrinologie, Compartimentul Diabet, nutriție și boli metabolice și Secția Neurologie.

Conform bilanțului prezentat de conducerea spitalului în luna februarie a anului trecut, la finalul anului 2016 în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman erau 871 de salariați, din care: medici – 96 (81 plus 15 rezidenți), alt personal cu studii superioare – 13, asistenți medicali – 411, personal îngrijiri – 242, personal TESA – 40, muncitori plus personal de pază – 69. Proporția medicilor din totalul personalului din spital era la acea dată de 10,77%, proporția personalului medical – 87,30%, iar proporția personalului medical cu studii superioare – 15,38%.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Marean Vasilica 4 ani

    A fost corectitudine ca la examenul de gestionar cand a intrat cel care se lauda in oras ca intra fiind finul doamnei directoare Chirila?????Maxima corectitudine……..!!!