Noi evenimente pregătite pentru romașcani, în această vară

HomeSocialTimp liber

Noi evenimente pregătite pentru romașcani, în această vară

 

 

Evenimentele verii organizate de municipalitate pentru romașcani au demarat deja, cu o petrecere în ștrand și cu Festivalul istoric „Zargidava”, desfășurate la finalul săptămânii, iar lista evenimentelor s-a îmbogățit cu alte manifestări aflate în pregătire, au anunțat luni reprezentanții municipalității.

Următorul punct de atracție îl va reprezenta Caravana filmelor TIFF, care va ajunge din nou la Roman marți și miercuri, 17 și 18 iulie, în parcarea de lângă Colegiul Național „Roman-Vodă” urmând a fi proiectate, în cele două zile, de la orele 21.45, filmele „Jafuri, mașini și fidelitate fără limite / Le Fidèle”, respectiv „La revedere acolo sus / Au revoir là-haut / See You Up There” (detalii la acest link). Dacă vremea va fi instabilă, se ia în calcul folosirea sălii mari din cadrul Primăriei pentru cele două proiecții.

„Această vară este plină de evenimente pe care le propunem romașcanilor, cărora dorim să le oferim cât mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Primul eveniment este Caravana Filmelor TIFF, care va avea loc marți și miercuri. Vom mai avea două picnicuri în Parcul Municipal, pe 22 iulie și 19 august, avem bâlciul tradițional, între 28 iulie și 6 august, încă o petrecere în Ștrand, pe 11 august, Tunning Fest, aflat deja la a doua ediție, între 27 și 29 iulie, Kult Fest, 11 – 12 august, Târgul de Gustar, între 17 – 19 august, Turneul Roman Vodă Mușat la handbal, 17 – 19 august, precum și Festivalul Diasporei, 24 – 26 august”, a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Lucian Micu.

Ultimul proiect inclus pe lista evenimentelor pentru această perioadă este un târg de carte, care urmează a se desfășura în Parcul Municipal. „Mai lucrăm la un proiect, împreună cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Neamț, pentru a desfășura un târg de carte în Parcul Municipal, cel mai probabil tot în luna august. Dacă vremea nu va fi favorabilă, vom căuta o altă locație. Noi am considerat că și Parcul Municipal este o zonă destul de frecventată de romașcani și se poate plia foarte bine pentru această activitate. Ne dorim să promovăm cât mai multe locații ale municipiului Roman și să nu fie doar centrul orașului o zonă de atracție. Vrem să promovăm și alte zone atunci când evenimentele permit acest lucru”, a mai afirmat primarul municipiului Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0