Prima paginăRoman

Negocieri pentru sărbătoarea țevarilor

Dimensiune text

Timp de cîțiva ani, țevarii au sărbătorit, la mijlocul lunii august, „Ziua metalurgistului” alături de familii. Obiceiul de sărbătorire a salariaților societății a dispărut din cauza crizei economice, deși evenimentul este înscris în contractul lor colectiv de muncă.

 

Conform spuselor liderului Sindicatului Liber Petrotub, Gheorghe Ciobanu, sărbătorirea „Zilei Metalurgistului”, programată pentru data de 15 august, nu mai are loc de doi ani, pentru că nu a mai existat sprijinul financiar al societății. Anul trecut, de ziua lor, salariații ArceloMittal Roman au primit cîte o geantă.
Acum, țevarii au pregătit un memoriu pe care-l vor înainta conducerii societății ArcelorMittal, în încercarea de a relua manifestările legate de „Ziua Metalurgistului”.
Se va renegocia cu managementul societății și prima care urmează a fi acordată fiecărui salariat și se va solicita renunțarea la acele cadouri care s-au dat în ultimii doi ani, în favoarea unei serbări care ar prilejui petrecerea în comun a „Zilei Metalurgistului”.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0