Prima paginăActualitate

Motociclist lovit de două mașini

Motociclist lovit de două mașini

Dimensiune text

 

accident motocicletaUn tânăr de 28 de ani se află în stare foarte gravă la spital, după ce a fost lovit de două mașini. Fracturile grave la coloană i-au determinat pe medicii romașcani să-l transfere pe acesta la Iași.

Polițiștii spun că accidentul a avut loc sâmbătă seară, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Mihai Viteazu din Roman. “Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 56 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, ajunsă la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, şi-a schimbat direcţia de deplasare către stânga, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus de mers de către un tânăr de 28 de ani, cu care a intrat în coliziune. După impact, motociclistul a căzut pe partea carosabilă şi a fost acroșat de un alt autoturism condus pe strada Ştefan cel Mare de către un tânăr de 24 de ani, din Prahova. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative”, se arată în comunicatul de presă al Poliției. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform medicilor de la Spitalul Municipal de Urgență Roman, tânărul a fost adus în stare foarte gravă, cu numeroase leziuni ale coastelor și vertebrelor. “Pacientul avea fracturi multiple la vertebrele cervicale, la C1 și C2, plus fractură vertebră dorsală T5 cu fragmente osoase deplasate în interiorul canalului dural, cu efect compresiv pe cordonul medular. Avea, de asemenea, contuzie pulmonară, hemotorax și pneumotorax, pe partea stângă. Din cauza fracturilor vertebrale, a reprezentat o urgență. Noi i-am efectuat investigațiile, razele, ecografii și computer tomograf, l-am stabilizat și l-am trimis la Iași”, a declarat doctor Oana Onu, director medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0