HomeRoman

Moș Crăciun de la PDL Roman

Reprezentanții PDL Roman au făcut ca 20 de familii nevoiașe din oraș să simtă bucuria sărbătorilor. Membrii de partid au făcut pachete consistente pentru cele 20 de familii, în funcție de numărul de membri. Fiecare a primit alimente de bază și dulciuri pentru copii.

 

 

Cel care a oferit darurile a fost Laurențiu Leoreanu, președintele PDL Roman. Înconjurat de o parte a echipei PDL Roman, acesta a stat de vorbă cu fiecare persoană, dar și-a îndreptat atenția mai ales asupra copiilor, cu care a râs și a glumit. „Am vrut să oferim puțină bucurie persoanelor care au mai puțin de la viață. Mai ales în această perioadă, trebuie să dăm dovadă că suntem altruiști cu cei cărora viața nu le-a dat foarte multe. Doresc tuturor să aibă parte de sărbători fericite, cu sănătate și bucurii, alături de cei dragi. Dumnezeu să binecuvânteze Romanul și pe romașcani„, a urat Laurențiu Leoreanu locuitorilor municipiului.

Această acțiune a PDL Roman se adaugă altor numeroase activități caritabile, desfășurate cu precădere în perioada marilor sărbători. Printre cei care au primit daruri din partea PDL Roman a fost și o familie cu șapte copii, dar și un bărbat infirm, fără ambele picioare.

 

Comentarii

WORDPRESS: 4
  • Harakiri 12 ani ago

    Dar Nutzy, „deputata de Roman”, pe unde e? Ghici, ghicitoarea mea !

  • Felicitari domnule primar! Nu sunt in barca PDL-ista,dar va sustin ca pe un primar gospodar,un om cu suflet mare si singurul primar cu bun simt care(cel putin personal)l-am simtit la Roman. Totusi,in afara de omul care sunteti,cu simtul onoarei ce va caracterizeaza,ce v-a facut s-o sustineti pe miss Udrea?Unde e ea acum?Cum isi exprima iubirea pentru romascani?Unde-i pleiada de pupin…(pardon)laudatori?Rusine ei…si…LA MULTI ANI ! noua si dumneavoastra!

  • Tanasa 12 ani ago

    Gata Romanul, e la schii cu sefu la Predeal ca Dealu Marului nu corespunde si nici Leureanu nu este ca sefu. Pa, romascani !