Modificarea hotărârii privind impozitele şi taxele locale pe 2019, în dezbatere publică

HomeSocial

Modificarea hotărârii privind impozitele şi taxele locale pe 2019, în dezbatere publică

 

 

Primăria municipiului Roman a lansat luni, 11 februarie, în dezbatare publică, un proiect privind modificarea hotărârii de consiliu local privind impozitele şi taxele locale pe 2019.

Astfel, municipalitatea propune completarea listei cu tipurile de clădiri care urmează a fi scutite de la plata taxei/impozitului pe clădiri. În acest sens, se propune ca anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 240 din 5 noiembrie 2018 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2019, să fie completată, la puntul 1.e, cu un nou alineat, care ar urma să precizeze scutirea de la plata taxei/impozitului pe clădiri și pentru clădirile folosite pentru desfăşurarea de activităţi sportive, inclusiv clădirile care asigură funcţionarea bazelor sportive.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect pot fi depuse până la data de 22 februarie 2019 la Biroul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Roman sau pe adresa de e-mail: admpublica@primariaroman.ro. Ulterior, modificarea va fi supusă aprobării consilierilor locali romașcani într-una din ședințele următoare.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0