Minor dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Minor dat dispărut, căutat de polițiști

Duminică, 1 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 30 aprilie 2022, nepotul său, Neculai Alexandru Teodor, în vârstă de 14 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul unchiului său și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,55 metri, greutate – 45 de kilograme, ten alb, ochi verzi. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră, hanorac negru, pantaloni tip jeans maro, fiind încălțat cu adidași albi, iar pe cap purta o șapcă neagră. Minorul a mai fost dat dispărut în luna februarie a acestui an, fiind depistat după câteva zile de polițiștii romașcani.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de minor, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0