Militarii romașcani donează viață

Dimensiune text

În perioada 9 – 12 aprilie, 25 de militari din cadrul Garnizoanei Roman vor participa la o campanie umanitară intitulată „Militarii romașcani donează viață”.

 

 

„Ne-am propus să contribuim și noi, militarii, la bunul mers al comunității romașcane, printr-o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie din Roman. Au răspuns acestei acțiuni 25 de militari romașcani”, a precizat maior Iulian Gafton, ofițer cu informarea și relații publice din cadrul Garnizoanei Roman.

Activitatea, ce implică donarea de sânge pentru nevoile sistemului sanitar, este benevolă. Militarii implicați în acest proiect au găsit o destinație potrivită bonurilor valorice pe care le vor primi în schimbul sângelui donat. „La propunerea militarilor implicați în această campanie, cu bonurile valorice pe care le vor obține vor fi cumpărate alimente care vor ajunge, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, la instituții de asistență socială din oraș. Prin această acțiune, ne propunem să facem o faptă creștinească pentru semenii aflați în dificultate”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Garnizoanei Roman.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0