Prima paginăActualitate

Mii de comprimate cu substanţe anabolizante, descoperite la frontieră într-un autocar înmatriculat în Neamț

Mii de comprimate cu substanţe anabolizante, descoperite la frontieră într-un autocar înmatriculat în Neamț

Dimensiune text

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, însoțiţi de câinele specializat în detectarea stupefiantelor, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ascunse în bagajele unui cetățean român, pasager într-un autocar, 3.240 de comprimate și 167 de fiole de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

Joi, 16 noiembrie, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autocar înmatriculat în județul Neamț, cetățeanul român Radu G., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Iași.

„În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, la care a fost folosit câinele poliţist Nava, specializat în detectare stupefiante, au fost descoperite, ascunse în bagajele personale ale lui Radu G., 3.240 comprimate și 167 fiole de diferite substanțe incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 33.000 lei”, informează Poliția de Frontieră.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0