[VIDEO] Mesajul lui Faydee pentru romașcani

HomeTimp liber

[VIDEO] Mesajul lui Faydee pentru romașcani

 

 

Cunoscutul interpret de muzică Faydee va susține primul concert din Roman în penultima zi din sărbătoarea Zilelor municipiului Roman, iar momentul l-a provocat pe acesta să transmită și un mesaj fanilor din oraș. Fady Fatrouni, cunoscut după numele de scenă Faydee, este un cântăreț și compozitor de muzică R&B, dance și pop australian de origine libaneză, iar de curând acesta a lansat un  nou single – „Crazy”.

Faydee va concerta la Roman, cu prilejul celei de-a IX-a ediții a Zilelor municipiului Roman, duminică, pe 20 mai, în deschiderea spectacolului ce va fi oferit de acesta urmând să mai cânte Laura Haidău și Irina Loghin.

Faydee a fost capul de afiș la spectacolul de revelion de la Iași și este deja un obișnuit al cluburilor renumite din România.  „«Crazy» este o piesă în care am mare încredere şi care consider că se potriveşte perfect pieţei europene. Sper ca susţinătorilor mei din România să le placă, pentru că abia aştept să revin la «a doua mea casă»”, a declarat artistul pentru publicațiile românești la momentul lansării piesei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0