Prima paginăSocialRoman

Membrii PTP Roman adună rechizite pentru copiii sărmani

Dimensiune text

PTP 02Pentru al patrulea an consecutiv, membrii organizaţiei People To People Roman Chapter realizează „PTP-XMAS PROJECT”, în perioada 1-20 decembrie. În acest interval, sunt adunate rechizite care vor fi oferite, în apropierea Crăciunului, copiilor care beneficiază de sprijin la Centrul de zi „Iubire şi Speranţă” din Roman, coordonat de părintele Mihăiţă Popovici.

„Am intrat oficial în ultima lună a anului, luna sărbătorilor de iarnă şi a dorinţelor devenite realitate. Un proiect cu tradiţie pentru PTPI-Roman Chapter este «PTP-XMAS PROJECT». Pentru a IV-a ediţie a acestui proiect, desfăşurată în perioada 1-20 decembrie, ne axăm pe strângerea de rechizite noi necesare copiilor de la centrul «Iubire şi Speranţă», încurajând, astfel, educaţia şi diminuarea abandonului şcolar. Susţineţi educaţia şi cultura, căci stiloul şi hârtia sunt arme mai de preţ decât sabia în război”, este mesajul transmis de către membrii organizaţiei PTP.

Persoanele care vor să se alăture acestui proiect şi vor să facă o donaţie se pot adresa elevilor de la clasele a XII-a I, a XI-a I, a X-a B şi a IX-a A din cadrul Colegiului Naţional „Roman-Vodă”.

COMENTARII

WORDPRESS: 0