Medicul Cristina Atănăsoaie Iacob, noul manager al Spitalului Județean

HomeSanatate

Medicul Cristina Atănăsoaie Iacob, noul manager al Spitalului Județean

 

Medicul Cristina Atănăsoaie Iacob este noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț, urmând a asigura conducerea până la desemnarea directorului, în urma concursului de luna viitoare, după demisia din această funcție a lui Lucian Micu. La ședința de marți, 17 noiembrie, în cadrul căreia s-a luat această decizie au participat 35 de medici, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și Direcției de Sănătate Publică (DSP) Neamț, informează Consiliul Județean (CJ) Neamț.

Au fost lansate mai multe propuneri pentru noua conducere, iar în urma votului a devenit manager interimar medicul Cristina Atănăsoaie Iacob.

„Astăzi, am convocat o întâlnire la care au participat reprezentanții Consiliului Medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, aproximativ 35 de medici, șefi de secție și compartimente, precum și reprezentanți ai DSP și ISU Neamț, pentru desemnarea managerului interimar al unității spitalicești. Au fost lansate mai multe propuneri pentru noua conducere din partea medicilor și în urma votului a fost desemnată manager interimar doamna doctor Cristina Atănăsoaie Iacob. Noua echipă managerială își va desfășura activitatea până la finalizarea concursului pentru desemnarea managerului SJU, Consiliul Județean demarând procedura încă de pe data de 21 octombrie, urmând ca examenul să se desfășoare în data de 21 decembrie 2020. O primă măsură privind reintrarea în normalitate la spital este amenajarea noi Secții ATI în spațiul unde funcționează Secția de Obstetrică Ginecologie, aceasta urmând a fi relocată. Propunerea doctorilor a fost agreată și de către DSP. Mulțumesc noii conduceri că a acceptat această grea misiune, având în vedere evenimentele tragice înregistrate la unitatea medicală, dar o asigur că va avea în permanență un sprijin din partea mea, mai ales în aceste momente când lucrează sub presiunea creată de pandemie“, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

 

Foto: CJ Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0