HomeSanatateRoman

Medic nou la Urgențe

Medicul rezident Dragoş Barcă a câştigat, prin concurs, un post de medic la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalul Roman. 

Medicii rezidenţi Dragoş Barcă, din Roman, şi Larisa Frenţoaie, din Iugani – Iaşi, s-au înscris la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist în medicină de urgenţă, disponibil la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, pentru Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU). Amândoi au trecut cu bine de proba scrisă, la care au obţinut 60, respectiv 65 de puncte. Vineri, 24 aprilie, au participat amândoi la proba practică a concursului, care s-a desfăşurat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Medicul Dragoş Barcă a fost cel care a primit un punctaj mai mare şi va fi, cel mai probabil începând cu luna mai, cel mai nou medic de la CPU al Spitalului Roman”, a declarat medicul radiolog Oana Onu, directorul medical al Spitalului Roman.

Atât doctoriţa Larisa Frenţoaie, cât şi medicul Dragoş Barcă colaborează cu Spitalul Roman de mai mult timp, ei ajutând la efectuarea gărzilor la CPU. De acum, CPU Roman va avea cinci medici titulari: Maria Tălmăcel, care este şi coordonator, Dan Polizov, Ana Graur, Crenguţa Elena Enea şi Dragoş Barcă.

Comentarii

WORDPRESS: 0