Prima paginăActualitateRoman

Maşinile abandonate vor fi ridicate de Primărie

Dimensiune text

Administraţia locală a demarat, de la începutul lunii aprilie, o acţiune care vizează maşinile abandonate din oraş. În doar o săptămână, au fost identificate 136 de autoturisme, din care 100 au fost deja verificate, iar 40 au fost despistate cu probleme.

„Pregătim un regulament, aşa cum am pregătit pentru câinii cu stăpân, ce va fi aprobat printr-o hotărâre de Consiliu Local, cu privire la atribuţiile Poliţiei Locale pe astfel de măsuri, întărirea rolului şi a responsabilităţii Poliţiei Locale cu privire la astfel de acţiuni. Deja, Poliţia Locală, în colaborare cu Direcţia de Impozite şi Taxe, lucrează pe verificarea acestor maşini. Celelalte, în jur de 30 – 40, vor fi verificate în cursul acestei săptămâni, urmând ca pentru cele cu probleme să se ia măsuri, astfel încât să fie îndepărtate de pe domeniul public”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Și reprezentanţii Direcţiei de Urbanism vor avea de lucru în perioada următoare. Proprietarii de garaje care nu mai au maşini nu vor mai putea prelungi contractul de concesiune cu Primăria municipiului Roman, iar ulterior garajul va putea fi concesionat doar de persoane care deţin un autoturism.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • wiorel 7 ani

    Anulati toate contractele de concesiune pentru toate garajele si executati parcari care ar putea rezolva o parte din criza locurilor de parcare ( concesionati apoi locurile rezultate )- avantaj pentru intreaga comunitate.

  • virgil 7 ani

    atita timp cit masina este asigurata si are platite taxele la zi nu poate nimeni sa ti-o ridice chiar daca este o rabla….