Prima paginăActualitate

Mărfuri contrafăcute destinate unei firme din Neamț, confiscate de poliţişti

Mărfuri contrafăcute destinate unei firme din Neamț, confiscate de poliţişti

Dimensiune text

 

Mai multe colete cu țesătură contrafăcută, în valoare de 450.000 de lei, care urmau să ajungă în județul Neamț, au fost ridicate de Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, dintr-un container aflat în Portul Constanţa Sud Agigea.

La data de 16 octombrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinație o societate comercială din județul Neamț. La activități au participat și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și reprezentanți ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud.

„În urma controlului, poliţiştii au descoperit în container mai multe colete cu țesătură, în total 1.391 de metri liniari, marfă susceptibilă a fi contrafăcută. Bunurile, în valoare de 450.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, informează un comunicat al Poliției Române.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0