Prima paginăSanatate

Managerul spitalului rămîne în funcție

Dimensiune text

Joi, 4 mai, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman, medicul Mircea Coadă, s-a prezentat în fața unei comisii de evaluare care a examinat activitatea sa pe anul 2011.

 

 

Avizul comisiei era unul extrem de important, întrucît de acesta depindea menținerea sau înlocuirea lui Mircea Coadă din funcția deținută în cadrul instituției sanitare. Comisia a fost compusă din reprezentanți ai Casei de Asigurări de Sănătate Neamț, ai Direcției de Sănătate Publică Neamț și ai Primăriei Roman.

„Această evaluare s-a făcut în baza unui Ordin al Ministerului Sănătății referitor la criteriile de performanță pe care trebuie să le îndeplinească un manager de spital. Pe 30 aprilie, managerul Mircea Coadă a depus, la sediul nostru, un dosar cu mai multe documente, printre care statutul de funcții, situația financiară a spitalului, situația încadrărilor de personal medical și un raport de autoevaluare. S-a verificat dacă indicatorii de performanță asumați concordă cu cei realizați. În urma evaluării, comisia a acordat managerului un punctaj, iar pe baza acestui punctaj s-a decis că medicul Mircea Coadă poate rămîne în continuare la conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a declarat medicul Dan Morenciu, directorul Direcției de Sănătate Publică Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0