Prima paginăSocialSanatate

Managerul Ambulanţei colecţionează ţări

Dimensiune text

Medicul Letiţia Damoc

Medicul Letiţia Damoc

Medicul Letiţia Damoc mărturisteşte că este împătimită de călătorii. Ea îşi împarte concediile între călătorii în ţară şi în străinătate.

Pentru medicul Letiţia Damoc, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Neamţ, concediile în ţară şi în străinătate sunt cel mai important mijloc de a intra în contact cu civilizaţia. Medicul Letiţia Damoc mărturiseşte că cele mai fericite concedii sunt cele petrecute alături de familie şi că, de cele mai multe ori, rezervările sunt făcute pe internet de către fiul ei. Managerul Ambulanţei mai spune că îşi împarte concediiile între călătoriile prin ţară şi cele din străinătate, iar cele din străinătate folosite ca lecţii de gastronomie, geografie, istorie, dar şi sesiuni de cumpărături.

„Unul din cele mai frumoase concedii le-am petrecut cu familia, în urmă cu doi ani, în Insula Fericirii Veşnice din Tenerife. Când vine vorba de concediu, împreună cu familia mea acţionăm pe două fronturi. Existe un site care a publicat lista celor 270 de locuri minunate pe care trebuie să le vezi în România. Aşa că împărţim concediul. Câteva zile călătorim prin ţară. De exemplu, recent am vizitat Cheile Nerei şi am descoperit oraşul Oraviţa, unde se află cel mai vechi teatru din ţară. În ceea ce priveşte excursiile din străinătate, până acum am fost în Ungaria, Serbia, Croaţia, Slovenia, Spania, Elveţia şi Italia”, povesteşte medicul Letiţia Damoc.

Aceasta spune că excursiile în străinătate sunt o lecţie extrem de reuşită de geografie şi istorie atât pentru ea, cât şi pentru fiul ei. „Când vine vorba de concedii în străinătate, nu ne gândim de două ori. Cheltuim mai mult, e adevărat, dar merită. Fiecare ţară este, pentru noi, o lecţie de geografie şi istorie, avem ocazia să cunoaştem tradiţii şi gastronomia locală. De exemplu, următoarea ţară este Turcia. De regulă, rezervările le face băiatul meu, după ce ne sfătuim în prealabil. Vreau ca, până la 18 ani, el să vadă toate cele cinci parcuri mari de distracţii din Europa”, a mărturisit managerul SJA Neamţ.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0