Mai mulți polițiști în stradă, în minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

HomeSocial

Mai mulți polițiști în stradă, în minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

 

 

Pentru asigurarea climatului de siguranță în minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, conducerea IPJ Neamț a suplimentat dispozitivul curent de ordine publică în perioada 15 – 19 august. Astfel, poliţiştii vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone, informează IPJ Neamț.

Având în vedere că miercuri, în zona Portului Lacului de Acumulare Bicaz, vor fi desfășurate manifestări publice ocazionate de Ziua Marinei, cele mai multe echipaje de poliție vor fi mobilizate zona Bicaz.

Pentru o siguranță în trafic, poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când carosabilul este umed.

„Respectați indicaţiile agenţilor de circulaţie, în cazul unui blocaj în trafic sau în condițiile restricţionării temporare a circulaţiei pe unele sectoare de drum! În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la Apelul Unic de Urgenţă 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0