Lucrările pentru canalizarea din Petru Rareș ajung la aproape 3 milioane de lei

HomeActualitate

Lucrările pentru canalizarea din Petru Rareș ajung la aproape 3 milioane de lei

 

canalizare19Investiția privind lucrarea de extindere a canalizării în cartierul Petru Rareș, însemnând evacuarea apelor uzate din gospodării și preluarea apelor meteorice din această zonă, va presupune un cost estimat din partea administrației publice locale de circa 2,9 milioane de lei. Aceasta ar fi cea mai mare sumă alocată din bugetul local pe infrastructură. Autoritățile încearcă să obțină sprijin de la Guvern pentru această lucrare, în sens contrar ea urmând a fi suportată din bugetul local.

Consilierii locali trebuie să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Canalizare menajeră pe străzile Nicolae Bălcescu şi I.L. Caragiale şi canalizare pluvială pe străzile Nicolae Bălcescu, Avram Iancu, Fundătura Crişan şi I.L. Caragiale”. Devizul general actualizat în raport cu TVA de 19% este în valoare totală de 2.933.978 lei.

În același timp cu votul din Consiliul Local, care înseamnă, în fapt, doar acceptul asupra demarării investiției, deputatul Laurențiu Leoreanu a depus un amendament în Parlament, pentru momentul votării bugetului pentru anul 2017, prin care a cerut ca investiția să fie sprijinită cu bani guvernamentali.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0