Prima paginăSocial

Locotenent-colonel Iulian Gafton, din cadrul Bazei 3 Logistică din Roman, sărbătorit cu ocazia trecerii în rezervă

Locotenent-colonel Iulian Gafton, din cadrul Bazei 3 Logistică din Roman, sărbătorit cu ocazia trecerii în rezervă

Dimensiune text

 

Joi, 5 aprilie, la sediul comandamentului Bazei 3 Logistică din Roman s-a desfășurat un eveniment emoționant, prilejuit de trecerea în rezervă a șefului secției achiziții, locotenent-colonel Iulian Gafton.

Locotenent-colonel Iulian Gafton s-a născut la data de 16 martie 1972, în municipiul Piatra Neamț, este căsătorit și are doi copii. A absolvit Liceul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, promoția 1990, și, ulterior, Școala militară de ofițeri activi de tancuri „Mihai Viteazul” din Pitești, promoția 1993.

„Dovedind tenacitate și abilități profesionale deosebite, a parcurs cu succes toate etapele carierei militare, de la comandant de pluton până la funcția de șef secție în cadrul unei mari unități de sprijin logistic. Pe parcursul carierei militare a parcurs diferite forme de pregătire și dezvoltare profesională atât în domeniul militar, cât și în mediul civil”, au transmis reprezentanții Unității Militare 01144 Roman.

În anul 2009, a absolvit facultatea de științe economice din cadrul Universității „Danubius” din Galați, iar în anul 2014 a obținut un master în domeniul managementului resurselor organizației, în cadrul Departamentului Regional de Studii pentru managementul Resurselor de Apărare al Universității Naționale de Apărare „Carol I” București.

„Momentul trecerii în rezervă aduce pentru domnul locotenent-colonel Iulian Gafton satisfacția împlinirii profesionale. După 25 de ani de carieră militară, pentru domnia sa a sosit ceasul unui bilanț. Un bilanț al realizărilor, un bilanț al tuturor rezultatelor pozitive care au marcat atât viața sa personală, cât și aportul la bunul mers al activităților specifice unităților militare în care și-a desfășurat activitatea. Colectivul comandamentului Bazei 3 Logistică îi mulțumește domnului locotenent-colonel Iulian Gafton pentru frumoasa și rodnica activitate desfășurată, pentru spiritul onest de care a dat întotdeauna dovadă, pentru modul în care a înțeles să colaboreze cu semenii săi în orice împrejurare și îi dorește multă sănătate, bucurii și realizări în plan personal”, a precizat maiorul Cosmin Bibire, ofiţer cu informarea şi relaţiile publice în cadrul Unității Militare 01144 Roman.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0