Locato va captura și câinii fără stăpân din comunele din zona Romanului

HomeSocial

Locato va captura și câinii fără stăpân din comunele din zona Romanului

 

 

SC Municipal Locato Serv, societate aflată în subordinea Consiliului Local Roman, ar putea încheia protocoale de colaborare privind prestarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân cu administrațiile din zona Roman Metropolitan. Primăriile de comune vor plăti aceleași tarife ca și cele achitate de administrația locală, la care se va adăuga o taxă lunară de 500 de lei și un tarif suplimentar de transport în cuantum de 1,5 lei pe kilometru. Toate acestea trebuie aprobate și de consilierii locali romașcani, care vor decide oportunitatea oferirii acestor servicii și către comune în ședința de vineri, 27 martie.

„SC Municipal Locato ne-a solicitat acordul pentru a încheia o serie de protocoale de colaborare privind prestarea acestui serviciu și către alți utilizatori, UAT-uri limitrofe municipiului Roman, care sunt membre în ADI Roman Metropolitan. Cum această asociație a fost creată tocmai pentru a facilita cooperarea dintre UAT urile din zona Roman, la ultima ședință a Adunării Generale a asociației s-a pus în discuție aceasta problema, UAT-urile exprimându-și interesul în acest sens”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

Dacă aceștia își vor da acordul, contractele de prestare a serviciilor se vor încheia pe o perioadă de un an, cu aplicarea de penalități în cazul în care beneficiarul sau prestatorul nu își va duce la bună îndeplinire serviciile.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • florin 4 ani ago

    Veniti si in Cordun pe str. Tineretului, ca nu se mai pot juca copiii pe strada din cauza ” iubitorilor de animale” care-si lasa javrele sa zburde inafara curtilor