Prima paginăSanatate

Livrare de 3,2 milioane de măști medicale la DSP Neamț, anunțată de Naguma Medical Supply

Livrare de 3,2 milioane de măști medicale la DSP Neamț, anunțată de Naguma Medical Supply

Dimensiune text

 

Marți, 2 septembrie, reprezentanții companiei Naguma Medical Supply SRL au anunțat că livrează astăzi 3.217.600 de măști medicale către Direcția de Sănătate Publică Neamț. Livrările continuă zilnic întrucât se dorește acoperirea unui număr cât mai mare de locații, în cel mai scurt timp, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de măști, precizează un comunicat al companiei.

„Guvernul Orban a decis acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică, autorităţilor locale, necesarul de măşti de protecţie pentru familiile și persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale. În acest sens s-a aprobat achiziționarea a 103 milioane măşti de protecţie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate. Este o acțiune socială extrem de benefică în contextul pandemiei, iar Naguma Medical Supply SRL, câștigătorul acestei proceduri, este onorată să servească interesele populației și să ajute Guvernul României și Ministerul Sănătății în lupta anti-Covid”, afirmă reprezentanții Naguma Medical Supply SRL.

„Am făcut toate eforturile pentru a oferi Ministerului Sănătății, condus de domnul ministru Tătaru, cel mai bun preț pentru a economisi banii statului și, implicit, ai românilor plătitori de taxe și vom face în continuare acest lucru. Este pentru noi o misiune extrem de importantă și o datorie de onoare”, a declarat Michael Topolinski, reprezentant Naguma Medical Supply SRL.

Sursa citată mai precizează că, în acest sens, în baza contractului încheiat cu Ministerul Sănătății s-a reușit economisirea a 120 milioane lei din bugetul statului, oferind cel mai mic preț posibil în achiziționarea acestor măști. „Naguma Medical Supply, Guvernul Orban și Ministrul Nelu Tătaru depun eforturile necesare pentru a finaliza livrarea către toate zonele țării. Naguma Medical Supply este un partener de încredere, care înțelege importanța acestor demersuri și care are toate resursele necesare să ducă la bun sfârșit livrările asumate”, se mai arată în comunicatul companiei.

Cine este Naguma Medical Supply

Naguma Medical Supply SRL s-a alăturat campaniei de luptă împotriva COVID-19 la începutul lunii martie, asumându-și misiunea de a furniza cetățenilor din România și Uniunea Europeană echipamente de protecție de calitate. Până acum, Naguma a donat diferitelor organizații peste 500.000 de măști sau echivalentul în bani. Totodată, Naguma a furnizat României și altor țări din Uniunea Europeană peste 30 de milioane de măști și va continua să sprijine lupta împotriva COVID-19.

Naguma este o companie nou-înființată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii – Tyler, Michael și Ashton), prezentă în România de peste 13 ani și activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare. Pe termen lung, familia canadiană își propune ca Naguma să devină un furnizor de măști și alte echipamente individuale de protecție (EIP) pentru Europa de Est, mai arată reprezentanții Naguma Medical Supply.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0