Liceul „Vasile Sav” a obținut cinci premii la Olimpiada Națională la disciplinele din aria curriculară tehnologii

HomeSocial

Liceul „Vasile Sav” a obținut cinci premii la Olimpiada Națională la disciplinele din aria curriculară tehnologii

 

 

În perioada 22 – 26 aprilie s-a desfășurat la Ploiești etapa națională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, pentru domeniile electric și electronică, pentru clasele a XI-a și a XII-a. Din cei 15 elevi care au format lotul județului Neamț, 12 elevi au fost de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” din Roman. La întrecerea celor mai buni la nivel național, de la „Vasile Sav” au participat: Gabriel Moraru, Bogdan Țigler, Andrei Brașovanu, Alexandru Cocuți, Cosmin Pascariu și Alin Tiba, pentru domeniul electric, și Ana-Maria Negurici, Gabriel Popa, Paul Antici, Ioan Alexandru Asmarandei, Sebastian Luchian și Andrei Claudiu Sofronea, pentru domeniul electronică.

După această confruntare, care ca presupus două probe, una teoretică și alta practică, cartea de vizită a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” s-a îmbogățit cu cinci premianți: Premiul I (domeniul electric, clasa a XII-a) – Alin Tiba; Premiul III (domeniul electric, clasa a XI-a) – Bogdan Țigler; Mențiune (domeniul electric, clasa a XII-a) – Cosmin Pascariu; Mențiune (domeniul electronică, clasa a XII-a) – Ana-Maria Negurici și tot Mențiune (domeniul electric, clasa a XI-a) – Ioan-Alexandru Asmarandei.

„Aceste rezultate remarcabile sunt rodul unei munci de echipă, demonstrând faptul că pentru performanță este necesar să se acopere domenii largi de cunoștințe tehnice, teoretice și practice. Profesorii care au asigurat pregătirea elevilor au fost: Lăcrămioara Ploșniță, Marelena Ungureanu, Mihai Tutu, Monica Răucescu, Daniel Curpăn, Loredana Pitirici, Mărioara Stolnean și Lăcrămioara Vlăduț”, a afirmat directorul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, Lăcrămioara Ploșniță.

„Lotul olimpic al disciplinelor din aria curriculară Tehnologii, selectat în acest an școlar în baza clasamentului național, a demonstrat o foarte bună pregătire teoretică și practică; toți elevii participanți s-au situat pe locuri onorante în ierarhia finală, fiind pregătiți de cadre didactice cu o excelentă dăruire și competență profesională. Felicităm elevii participanți și profesorii care i-au pregătit și i-au sprijinit în această competiție națională, le dorim mult succes pentru mai departe și îi asigurăm de întreaga prețuire”, a transmis inspector școlar pentru discipline tehnice și dezvoltarea resurselor umane în cadrul ISJ Neamț, profesor Rodica Ciuchi.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0