Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, partener al unei conferințe desfășurate sub tutela Ambasadei Statelor Unite în România

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, partener al unei conferințe desfășurate sub tutela Ambasadei Statelor Unite în România

 

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, alături de American Councils for International Education, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, invită elevii de liceu din mediul rural să participe la conferința Rise Ideas, ce va avea loc la Căminul Cultural din Săbăoani, județul Neamț, în data de 19 octombrie, orele 12:00 – 14:00. Această conferință este un eveniment follow up, ca urmare a participării elevei Maria Dămoc la tabăra Camp Kennedy, desfășurată prin Ambasada Statelor Unite la București, în perioada 8 – 14 august 2017.

„Evenimentul este dedicat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a ai Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani. Participanții vor lua parte de o conferință care are ca temă alegerea unei profesii, în cadrul căreia trei invitați le vor vorbi elevilor despre trei profesii diferite, despre pașii pe care să îi urmeze tinerii în alegerea unei meserii și despre exigențele societății de astăzi în privința pregătirii pentru o carieră de succes”, a afirmat profesor doctor Adriana Maria Robu, cadru didactic la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani.

 

Invitații care vor vorbi în cadrul evenimentului sunt: avocat Alexandru Iștoc, asociat al Casei de Avocați „Chelaru și Asociații”, din cadrul Baroului de avocați Neamț, profesor doctor Adriana Maria Robu, cadru didactic la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani, coach & trainer John Maxwell Team, și polițist Elena Șelaru, din cadrul Poliției Săbăoani.

Scopul conferinței este acela de a le arăta tinerilor că pot ajunge la o carieră de succes, în ciuda faptului că provin din mediu rural.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0