Prima paginăActualitateRoman

LA ȘTRAND SE PREGĂTEŞTE REDESCHIDEREA

LA ȘTRAND SE PREGĂTEŞTE REDESCHIDEREA

Dimensiune text

 

strand05Chiar dacă abia am intrat în primăvară, autoritățile locale se gândesc la sezonul estival și redeschiderea Complexului de Agrement Moldova, adică a Ștrandului și zonei de picnic.

În acest moment, echipele Primăriei din cadrul Complexului lucrează la extinderea plajei din Ștrandul Municipal. În plus, este posibil ca activitățile din Complex să fie deschise mai devreme decât data de 1 iunie, așa cum, de obicei, este previzibil din punct de vedere al vremii sau al regulamentului de funcționare. „S-a început lucrul şi la terenul de volei pe nisip. Ștrandul se igienizează şi se pregăteşte pentru deschidere. Probabil în perioada 15 – 21 mai vom deschide Ștrandul municipal, funcţie, sigur şi de vreme”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

În perioada menționată – 15-21 mai – vor avea loc și Zilele Municipiului Roman, atunci când este reprogramată „reinaugurarea” Complexului de Agrement, pentru că zona de Picnic nu a fost finalizată în 2015, deoarece amfiteatrul în aer liber sau pistele pentru skate-board nu au putut fi realizate, asta în condițiile în care acest proiect major pe divertisment are termen limită de predare vara acestui an.

O noutate pentru anul în curs o reprezintă faptul că tariful de intrare în Ștrand va fi unic, indiferent dacă clienții vor dori sau nu un șezlong.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0