La Roman va avea loc etapa județeană a Olimpiadei școlare la fotbal

Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, gimnaziu, la fotbal, va avea loc la Roman, sîmbăta viitoare, 10 martie.

 

 

Rolul de organizator al concursului, în care pot fi văzuți la lucru cei mai buni fotbaliști minicadeți din județ, va reveni Liceului cu Program Sportiv Roman. La competiție, alături de reprezentanta LPS Roman vor concura alte șase echipe, LPS Piatra Neamț, echipele reprezentative ale cluburilor din Tîrgu Neamț, Roznov și Bicaz, precum și echipele școlilor din Roman și Piatra Neamț învingătoare în faza municipală. Echipele participante au în componență copii născuți în 1997 și 1998, adică elevi din clasele a VII-a și a VIII-a.

Ședința tehnică a competiției va avea loc sîmbătă, de la ora 9, atunci cînd se va stabili și programul competiției.
„Întrecerile vor avea loc pe terenul sintetic din Parcul Municipal, dacă vremea va permite. În caz contrar, jocurile se vor disputa la Sala Sporturilor„, a afirmat Constantin Dan Lupușoru, șeful Catedrei de Fotbal de la LPS Roman.

Cîștigătoarea fazei județene se va califica la faza de zonă, Moldova, care va avea loc peste alte două săptămîni, 24 martie, într-o localitate ce urmează a fi stabilită.


COMENTARII

WORDPRESS: 0