La liceele teologice, directorii au trecut cu brio examenul. La Pildești și Tămășeni au picat

HomeSocial

La liceele teologice, directorii au trecut cu brio examenul. La Pildești și Tămășeni au picat

 

poza_seminar_romanLuni, 24 octombrie, în fața comisiei de evaluare a candidaților înscriși pentru funcțiile de conducere ale unităților de învățământ au ajuns și cei interesați de funcțiile de conducere ale celor două licee teologice din Roman. Dacă pentru unii, proba orală a fost trecută fără emoții, în cazul altora aceasta le-a adus respingerea.

Luni, 24 octombrie, în fața comisiei de evaluare a candidaților înscriși pentru funcțiile de director s-au prezentat Ionuț Amărinii, pentru funcția de director la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”, și Cristinel Sociu, pentru funcția de director la Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”. Inspectoratul Școlar Județean a anunțat faptul că ambii candidați au fost admiși. Ionuț Alexandru Amărinii a luat 42,50 puncte la proba scrisă, 36,25 puncte la evaluarea CV-ului și 49 de puncte la prezentarea ofertei manageriale (un total de 127,750 de puncte). Cristinel Sociu a obținut un punctaj total de 134,250 de puncte, obținând 41,250 de puncte la proba scrisă, 45 puncte la evaluarea CV-ului și 48 de puncte la prezentarea ofertei manageriale.

Tot luni au susținut probele orale și Corina Barcan, pentru funcția de director al Liceului Tehnologic Adjudeni, și Maria Andrici, pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale din Tămășeni. Corina Barcan a fost admisă, cu un punctaj total de 139,075 de puncte. Din păcate, Maria Andrici a picat proba evaluării CV-ului, unde a primit doar 33,75 de puncte.

În fața comisiei de evaluare a ajuns și Elena Roxana Neculai, candidat pentru funcția de director adjunct al Școlii „Gheorghe Pătrașcu” din Buruienești, care a fost admisă, cu un punctaj total de 127,750 de puncte. Carmen Sandu a participat la concursul Ministerului Educației pentru funcția de director la Școala Gimnazială nr. 1 Cordun, fiind admisă, cu un punctaj total de 130,875. Nu la fel au stat lucrurile în cazul Școlii Gimnaziale nr. 1 din Pildești – Cordun, unde Ana Maria Dumitru, candidat pentru funcția de director, a fost respinsă la proba de evaluare a CV-ului.

Comentarii

WORDPRESS: 0