HomeSocial

L-a bătut pînă l-a omorît

Un bărbat din Tămășeni riscă să petreacă ani grei după gratii, după ce a bătut un consătean pînă l-a omorît.

 

În ziua de 15 iulie, în jurul orei 12, Secția numărul 3 Poliție Rurală Săbăoani a fost sesizată de Simion T., din comuna Tămășeni, despre faptul că, în jurul orei 4 dimineața, l-a găsit pe Gabriel I., de 32 de ani, din comună, căzut, în stare de inconștiență, într-un șanț adiacent străzii Unirii, din localitatea Tămășeni. Crezînd că tînărul este în stare de ebrietate și doarme, Simion T. l-a dus în curtea locuinței proprii și l-a lăsat întins pe iarbă pînă dimineață în jurul orelor 10, cînd a solicitat o ambulanță, văzînd că tînărul nu s-a trezit. Gabriel I. a fost transportat la Spitalul Municipal Roman, unde, în jurul orei 14, s-a constatat decesul acestuia.

Din cercetările efectuate de polițiști și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamț, s-a stabilit că, în seara de 14 iulie, în jurul orei 22.15, după ce au consumat băuturi alcoolice la un bar din comună, între Daniel S., de 36 de ani, și Gabriel I. a izbucnit un conflict spontan, în stradă, Daniel S. lovind victima, cu pumnii, în zona feței, aceasta căzînd pe carosabil. Daniel S. a părăsit locul faptei, lăsînd victima în stare de inconștiență, aceasta fiind găsită, în jurul orei 4, de persoana care a făcut sesizarea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0