HomeRoman

Kaufland a dotat Grădinița cu program normal nr. 5

Grădinița cu program normal nr. 5, de pe strada Ion Ionescu de la Brad, a primit marți, 4 iunie, dotări și echipamente în valoare de 80.000 de lei, din partea companiei Kaufland. Donația constă în mobilier, echipamente electronice, rechizite, jucării și materiale didactice în valoare de 80.000 de lei.

 

Foto: Directorul filialei Roman a companiei Kaufland, Petrișor Gherman, alături de primarul Laurențiu Dan Leoreanu 

 

Grădinița romașcană este unul dintre beneficiarii campaniei „Ajutăm împreună”, derulată la scară națională de compania Kaufland, în perioada decembrie 2012 – martie 2013, la care au aderat atât firme, cât și cumpărătorii care au cumpărat, în această perioadă, produsele marcate cu însemnul campaniei.

kaufland 05065În cadrul campaniei, grădinița a primit piese de mobilier, două televizoare și echipamente electronice, jucării, rechizite și materiale didactice. De asemenea, copiii din grădiniță au primit pachete cu dulciuri. Cadourile au fost înmânate de directorul filialei Roman a companiei Kaufland, Petrișor Gherman.
La eveniment au fost prezenți primarul Romanului, profesorul Laurențiu Dan Leoreanu, profesoara Cristina Horga, directorul Colegiului Tehnic „Danubiana”, care patronează această grădiniță, împreună cu directorul adjunct al colegiului, profesorul Nicușor Pop, alături de numeroși părinți.
„Suntem foarte bucuroși de a ne număra printre beneficiarii campaniei inițiate de Kaufland. Orice măsură care vine în ajutorul copiilor noștri este bine venită”, a spus primarul Laurențiu Dan Leoreanu, care a adăugat că, indiferent de locația în care grădinița se va muta în viitorul an școlar, toate aceste bunuri se vor regăsi în dotarea grădiniței.

 

kaufland 05063„Sunt onorat că sunteți, astăzi, alături de noi, când punem punct unei campanii care a început cu multe luni în urmă, odată cu contactarea companiilor care au fost de acord să se alăture demersului nostru. Compania Kaufland se va implica în continuare în activitățile sociale, care vizează comunitatea și educația, pentru că suntem conștienți de importanța educației copiilor, cei care sunt generația care, mâine, va schimba lumea. Mulțumesc, cu acest prilej, tuturor partenerilor noștri, dar și cumpărătorilor care ne-au sprijinit”, a spus Petrișor Gherman, directorul filialei Roman a Kaufland.

 

kaufland 05064„Suntem bucuroși că această investiție în viitor a început cu noi. Sunt sigură că acești copii vor ști să valorifice sprijinul pe care l-au primit și, mai mult decât atât, vor înțelege că cel mai important lucru este să fii uman, să fiu atent mereu la nevoile celui de lângă tine”, a spus profesoara Cristina Horga.

Întâlnirea s-a încheiat cu un emoționant program artistic, susținut de copiii care frecventează grădinița. În cele trei grupe de grădiniță sunt înscriși 65 de copii. Întrucât clădirea în care a funcționat grădinița în ultimii 25 de ani a fost revendicată de moștenitorii proprietarului, Primăria caută, în acest moment, un nou local în care grădinița să funcționeze în viitorul an școlar.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0