[VIDEO] Jubileu cercetășesc la Pildeşti – De 25 de ani împreună, pentru o lume mai bună

HomeSocial

[VIDEO] Jubileu cercetășesc la Pildeşti – De 25 de ani împreună, pentru o lume mai bună

 

Ziua de sâmbătă, 21 septembrie, este o zi specială pentru cercetașii din Centrul Local „Adormirea Maicii Domnului” din Pildești, comuna Cordun, din cadrul Organizației Naționale Cercetașii României. Se vor sărbători 25 de ani de când cercetașii se află în localitate, încercând cu mic, cu mare, „să lase lumea un pic mai bună decât au găsit-o”, aşa cum spunea Baden Powell, întemeietorul cercetăşiei.

Evenimentul va aduce la un loc atât primele generații de cercetași, cât și pe cei care s-au format și au crescut în acest grup de-a lungul timpului, dar vor participa și peste o sută de cercetași din localitățile: Mangalia, Roman, Adjudeni, Hălăucești, Bacău, Prăjești, Sagna, Piatra Neamţ, Valea Lupului. Împreună, se vor bucura de o zi memorabilă, care va începe cu deschiderea oficială, urmată de Sfânta Liturghie, unde i se va mulțumi lui Dumnezeu pentru toți acești ani. Apoi, programul va continua cu activități cercetășești, un joc pentru cei mici și cei mari, iar la final, va avea loc un moment artistic.

Sărbătoarea celor 25 de ani de activitate este un prilej potrivit pentru a mulțumi tuturor persoanelor care au contribuit de-a lungul timpului pentru ca familia cercetașilor să crească, să se formeze, să învețe și să facă față tuturor provocărilor. Totodată, cercetașii se bucură că pot duce și pot oferi mai departe ceea ce au învățat în toți acești ani. Cercetașii vă invită și pe voi să vă uniți în gânduri cu ei în această zi specială. Așa cum spune deviza, ei sunt GATA ORICÂND pentru noile aventuri și provocări care vor urma.

Cercetași, cu mic, cu mare,
vă chemăm la sărbătoare!
Zâmbetul și rucsacul să vi-l luați,
iar povestea să ne-o ascultați.
De 25 de ani în Pildești cercetășim,
a venit vremea să sărbătorim!
Pe 21 septembrie povestea o scriem împreună,
cu distracție, povești și voie bună.
În căutare de comori o să ne-aventurăm,
la ScoutPoly pe toți vă provocăm.
Lasă orice teamă, și-orice gând,
spune DA și fii GATA ORICÂND!


A consemnat Diana Mîrţ,
Lider şef – Cercetașii României – Centrul Local „Adormirea Maicii Domnului” din Pildeşti

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0