Prima paginăEconomie

Joi se deschide centrul comercial Roman Value Centre. FOTO

Joi se deschide centrul comercial Roman Value Centre. FOTO

Dimensiune text

 

 

Joi, 8 noiembrie, se deschide noul centru comercial Roman Value Centre, aflat pe strada Mihai Viteazul, în zona autogării. Din cei 20.000 de metri pătrați ai complexului, 6.500 sunt ocupați de un hypermarket operat de Carrefour, 3.500 de galerii comerciale, iar 10.000 de o amenajare de tip „strip mall” – un spaţiu comercial localizat în aer liber, unde magazinele sunt aranjate în linie, cu un trotuar în faţă. Cele circa 50 de companii care operează în noul centru comercial au înființat circa 600 de noi locuri de muncă. Între companiile care deschid magazine în Roman Value Centre se numără: Altex, Jysk, CCC, Hervis, Deichmann, Pepco, KFC, Dabo Doner, Benvenuti, Vodafone, Cador, Inmedio, Banca Transilvania, GM Shoes, Takko sau C&A. Cu ocazia deschiderii, noile magazine din Roman Value Centre își vor întâmpina primii clienți cu oferte speciale.

Miercuri după-amiază, 7 noiembrie, a avut loc ceremonia de inaugurare a centrului comercial Roman Value Centre, în prezența reprezentanților societății Prime Kapital, dezvoltatorul centrului comercial, ai Carrefour România, care deschide primul său hipermarket din Roman, și a reprezentanților autorităților locale.

Peste 600 de noi locuri de muncă

„Pentru mine, acest proiect are o însemnătate deosebită. Eu m-am născut în Roman și am copilărit aici și încă din perioada liceului mi-am dorit să avem în Roman un centru comercial modern și iată că visul nostru a devenit realitate cu Roman Value Centre. Începând de mâine, vă așteptăm pe toți să îi treceți pragul și să vă bucurați de toate facilitățile acestuia. Pentru comunitatea locală și pentru locuitorii din împrejurimile Romanului, am reușit să îi adunăm aici, să meargă la cumpărături, să își petreacă timpul liber, să iasă la masă, să nu mai călătorească la Bacău, la Piatra Neamț sau la Iași. Am creat peste 600 de locuri de muncă și am realizat o investiție unică în zonă, despre care noi considerăm că va deveni un pol comercial al acestei localități. Prime Kapital și partenerul nostru Carrefour deschidem anul acesta primul proiect împreună și avem în plan multe alte proiecte împreună. Doresc să mulțumesc tuturor colaboratorilor și partenerilor noștri, autorităților locale și județene care ne-au sprijinit enorm în acest demers și au avut o receptivitate extraordinară la solicitările noastre, dar și colegilor mei, care au muncit enorm pentru ca acest proiect să devină realitate”, a declarat Amalia Râpan, reprezentantul Prime Kapital, dezvoltatorul centrului comercial Roman Value Centre.

„Mă bucură că reușim, împreună, să schimbăm fața municipiului nostru”

„Mă bucură foarte mult că pot să fiu martor la un astfel de eveniment important pentru comunitatea noastră, în primul rând pentru investiția pe care dumneavoastră ați realizat-o aici, pentru locurile de muncă nou create și care aduc beneficii municipiului Roman și zonei municipiului Roman, dar și pentru faptul că reușim să schimbăm, împreună, autoritate publică locală și investitori privați, încetul cu încetul, fața municipiului nostru. Mă bucură, de asemenea, că ați remarcat și dumneavoastră receptivitatea autorităților publice locale din Roman, a Primăriei municipiului Roman, aprecieri care nu fac decât să ne motiveze și mai departe să avem aceeași deschidere față de investițiile private, care suntem conștienți cu toții că ne pot aduce dezvoltare comunității noastre. Vă doresc mult succes în activitatea pe care o începeți de mâine în municipiul Roman și să avem parte numai de evenimente frumoase în comunitatea noastră”, a declarat primarul Lucian Micu.

Citește și:   275 de locuri de muncă pentru romașcani. Ce agenți economici fac angajări în zona Roman

„Astăzi este începutul unei frumoase prietenii”

„După ce am petrecut multe luni alături de romașcani, îmi place să cred că magazinul pe care îl deschidem mâine reflectă ceea ce am învățat eu și colegii mei despre oamenii locului. Dincolo de lumina reflectoarelor și de graba știrilor, Romanul crește – oamenii sunt cumpătați și vor să aleagă lucruri de calitate, sunt hotărâți și nu le place să piardă timpul atunci când vor să ducă o treabă la bun sfârșit, au grijă de familiile lor și vor să le ofere tot ce este mai bun. În magazinul Carrefour sunt multe lucruri de calitate de la producătorii români renumiți, pe care le putem aduce la prețuri foarte bune. Sunt foarte multe sisteme moderne, ca nimeni să nu își irosească timpul așteptând, de la case de marcat proiectate pentru familie la sisteme în care îți poți scana singur produsele la casele de marcat, fără să stai la coadă. Vă asigur că Romanul va ajunge foarte departe și că astăzi este începutul unei frumoase prietenii”, a afirmat Alexandru Bura, directorul Carrefour Roman.

„Un centru comercial construit la cele mai înalte standarde de calitate”

„Mulțumesc autorităților publice locale, care ne-au asigurat de tot sprijinul de care am avut nevoie, răspunzând întotdeauna cu profesionalism și celeritate tuturor cererilor venite din partea noastră. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor firmelor de construcții care au operat în acest șantier, care au dat dovadă de un înalt profesionalism, dăruire și implicare. În calitate de romașcan, aș vrea să mulțumesc factorilor decidenți din Prime Kapital, pentru faptul că au ales să facă această investiție la Roman, așezând, astfel, municipiul nostru pe o hartă a orașelor care se pot lăuda că au în portofoliu un centru comercial construit la cele mai înalte standarde de calitate. Centrul nostru comercial vă așteaptă începând de joi cu un mix variat de branduri naționale și internaționale, de la articole de fashion la cele sportive, activități și servicii bancare. Avem și o zonă extrem de ofertantă de food court, cu operatori locali și naționali, vă așteptăm, de asemenea, cu cele mai moderne cafenele și terase. Pentru cei mici avem, aș putea să spun, cel mai modern spațiu de joacă din Roman și din împrejurimi. Vă mulțumim pentru prezență și, începând de mâine, vă așteptăm la shopping”, a afirmat Lucian Pelepco, directorul centrului comercial Roman Value Centre.

 

 

 

 

 

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • Pavel bogdan 3 ani

  O treaba foarte buna pt. oras,bravo si multa bafta.

 • Jana 3 ani

  Da…. foarte buna treaba….. a ucis toti micii intreprinzatori…. si nu are nici un cinematograf….