Prima paginăSocial

Joi, întrerupere a furnizării gazului metan pe mai multe străzi din Roman

Joi, întrerupere a furnizării gazului metan pe mai multe străzi din Roman

Dimensiune text

 

Compania Delgaz Grid informează că, pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie din municipiul Roman, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 30 aprilie, începând cu ora 14.30, la consumatori din municipiul Roman, de pe străzile: Tineretului, Veronica Micle, Smirodava, C.A. Rosetti, Mihai Eminescu, Tudor Vladimirescu (strada și aleea) și Ecaterina Teodoroiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.

„Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări”, precizează reprezentanții Delgaz Grid.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0