Prima paginăSocial

Jandarmeria Neamț recrutează candidați pentru admiterea în școlile militare de subofițeri jandarmi

Jandarmeria Neamț recrutează candidați pentru admiterea în școlile militare de subofițeri jandarmi

Dimensiune text

În perioada 15 februarie – 17 aprilie se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unitățile de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, fiind disponibile în total 400 de locuri, astfel că tinerii nemțeni interesați de o carieră în Jandarmeria Română au la dispoziție două săptămâni pentru depunerea cererilor tip de înscriere, informează Jandarmeria Neamț.

Pentru anul 2021, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate, în vederea scoaterii la concurs, 400 de locuri în instituțiile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

200 de locuri sunt disponibile la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, dintre care 155 de locuri alocate Jandarmeriei Române (patru locuri pentru cetățeni de etnie romă și două locuri pentru alte minorități), 25 de locuri alocate SIE și 20 de locuri alocate SPP.

200 de locuri sunt disponibile la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, dintre care 175 de locuri alocate Jandarmeriei Române (patru locuri pentru cetățeni de etnie romă și două locuri pentru alte minorități) și 25 de locuri alocate SIE.

Cererile de înscriere se depun personal, în perioada 15-28 februarie, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00, sâmbăta și duminica între orele 08.00 – 14.00, la sediul la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra Neamț.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. Perioada de înscriere este între 15-28 februarie, depunerea dosarului de recrutare în volum complet se poate face până la data de 10 martie, proba de evaluare psihologică – până la data de 8 martie, proba de evaluare a performanței fizice, în perioada 18-24 martie, proba de verificare a cunoștințelor – 27 martie, iar examinarea medicală între 29 martie – 16 aprilie.

Activitatea de recrutare și selecție încetează pentru candidații aflați în următoarele situații: nu depun în termenul-limită stabilit dosarul de recrutare în volum complet; încearcă să fraudeze, prin orice mijloace, activitatea de recrutare și selecție; nu îndeplinesc în mod cumulativ condițiile și criteriile de recrutare.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra Neamț, strada V.A. Ureche, nr. 4-6, la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535 sau consultând site-ul unității: http://www.jandarmerianeamt.ro/concursuri-de-admitere-sesiunea-februarie-martie-2021/ .

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0