Prima paginăActualitateRoman

Jandarm săritor la nevoie

Dimensiune text

Un agresor a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber. Totul s-a întâmplat vineri, 9 octombrie, în jurul orei 9.00. „Plutonierul major Adrian Cioroabă, subofiţer în cadrul Secţiei de Jandarmi Roman, în timp ce se deplasa pe trotuarul de vizavi de Colegiul «Petru Poni» din municipiul Roman, a văzut cum un tânăr loveşte o altă persoană de sex masculin. În acel moment, militarul a oprit şi imobilizat persoana atacatoare, după care a solicitat sprijinul colegilor jandarmi din Roman. Având în vedere cele sesizate, o patrulă de jandarmi s-a deplasat la locul indicat, în apropierea unităţii şcolare, unde plutonierul major Adrian Cioroabă l-a reţinut pe agresorul Adrian D., în vârstă de 18 ani, într-un magazin de pe bulevardul Republicii”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

În acelaşi timp a sosit şi un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului Emil M., în vârstă de 17 ani, care a fost transportat la Spitalul Roman.

În cauză au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, acte ce au fost predate Poliţiei Municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0