Prima paginăNeamt

Jaf armat la o maşină a Poştei Neamţ

Dimensiune text

* maşina Poştei se deplasa către municipiul Roman pentru a duce o parte dintre încasări *
Joi dimineaţă, la ora 7.45, o maşină a Poştei Române care transporta valori a fost jefuită în judeţul Neamţ, după ce două autovehicule în care se aflau mai multe persoane înarmate au blocat-o pe traseu.

 

 

Joi dimineaţă, la ora 7.45, o maşină a Poştei Române care transporta valori a fost jefuită în comuna Bârgăoani, după ce două autovehicule în care se aflau patru persoane, dintre care una înarmată cu un pistol – conform declaraţiilor celor doi angajaţi ai poştei aflaţi în maşina jefuită – au blocat maşina pe traseu. Hoţii au furat o suma de bani, iar resturile bunurilor le-au abandonat. Potrivit reprezentanţilor Poştei Neamţ, banii erau destinaţi achitării pensiilor în municipiul Roman şi în comunele din zona. În maşină se mai aflau saci cu alte bunuri şi scrisori. Cei doi angajaţi ai Poştei nu au suferit vătămări corporale grave, unul dintre ei având, însă, leziuni în zona gurii.

Potrivit primelor informaţii, una dintre maşini avea numărul de înmatriculare străin, iar alta – număr de înmatriculare din Iaşi, însă, după primele cercetări, s-a constatat că erau false. „Unul dintre numerele de înmatriculare indicate nu a fost găsit în baza de date, iar numărul celeilalte maşini nu a fost reţinut de angajaţii Poştei. Cei doi angajaţi erau dotaţi doar cu un spray lacrimogen, iar maşina cu care făceau transportul era o Dacie «papuc» de generaţie veche. Cei tâlhăriţi au spus că agresorii purtau cagule şi nu pot oferi mai multe detalii. Noi luam în calcul orice ipoteză, adică şi cea a jafului, dar şi cea a unei înscenări”, a declarat comisarul şef Paul Tablan, inspectorul şef al inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamt.

Poliţia Neamţ a declanşat operaţia „Năvodul” şi efectuează filtre rutiere în tot judeţul.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0