Prima paginăSport

Iuganu și Vișan merg la control medical

Dimensiune text

Paula Vișan Teodorescu

Paula Vișan Teodorescu

Ana Maria Iuganu și Paula Vișan Teodorescu, două jucătoare de bază din lotul HCM Roman, au lipsit la ultimele meciuri ale echipei din Liga Națională, fiind accidentate.

 

 

Iuganu a fost supusă și unei intervenții chirurgicale, acum mai bine de o lună, și a fost nevoită să stea mai mult în pat. Vineri, ea a venit la antrenamentul colegelor sale sprijinindu-se în cârje, dar cu o stare de spirit optimistă.
„Sper ca într-o săptămână să pot renunța la cârje și să merg și eu normal. Vinerea viitoare voi merge la un control medical la Craiova. Vestea bună este că mă simt mai bine, iar medicii mi-au zis că nu mai este nevoie de o a doua intervenție chirurgicală, așa cum se estimase după prima”, a zis Ana Maria.

Paula n-a mai făcut nici ea antrenament de trei săptămâni, iar vineri a fost la un control la o clinică medicală din Bacău.
„Aștept verdictul medicilor în ce privește starea ligamentelor și sper ca, în funcție de rezultatele controlului, să pot relua pregătirea în maximum trei săptămâni”, a declarat Paula.

COMENTARII

WORDPRESS: 0