HomeRoman

Își plîng amarul la ușa viceprimarului

În audiență la viceprimarul Lucian Micu (foto) s-au înscris, pentru miercuri, 25 iulie, opt romașcani, doar șapte prezentîndu-se, dintre care șase au solicitat locuințe sociale iar unul a prezentat probleme de organizare din asociația de proprietari pe care o reprezintă.

 

Problemele sociale au o pondere încă foarte mare, cu mare impact asupra populației, de aceea și acordăm o mare atenție celor care ni se adreasează. Din păcate, pentru cele peste 600 de cereri depuse pentru locuințe sociale – din tot atîtea dosare analizate -, avem soluții limitate. Prima dintre ele, funcțională din septembrie, este punerea la dispoziția beneficiarilor a celor 40 de apartamente sociale de pe strada Revoluției„, a declarat viceprimarul Micu.
Solicitarea președintelui Asociației numărul 56, care gestionează problemele locatarilor din blocul 33 de pe strada Anton Pann, are o țintă precisă: confortul proprietarilor. „Cele 90 de camere au fost cumpărate, locatarii solicitînd să aibă alimentare cu apă individualizată, contorizată separat. Cînd eram director la Acvaserv, am rezolvat 20 de astfel de cereri, condiția fiind aceea de plată în avans, 50% din costuri. Sigur poate fi continuat acest demers. În schimb, cererea locatarilor de a li se face lucrări de igienizare în bloc de către Primăria Roman nu poate fi aprobată, ei fiind proprietari, deci direct responsabili de întreținerea spațiilor pe care le dețin. Cît privește amenajarea unor alei din spatele blocului, lucrările vor fi făcute cît de curînd„, a precizat Lucian Micu, viceprimar al Romanului.

Comentarii

WORDPRESS: 0