Prima paginăPolitica

Ionel Arsene: „După primul an de mandat, vin în fața dumneavoastră cu proiecte pentru județul Neamț de peste 800 de milioane de lei”

Ionel Arsene: „După primul an de mandat, vin în fața dumneavoastră cu proiecte pentru județul Neamț de peste 800 de milioane de lei”

Dimensiune text

 

Județul Neamț va beneficia de cea mai mare și durabilă dezvoltare prin implementarea celor peste 180 de proiecte finanțate prin programul PNDL II, iar până în anul 2020 vor fi finanțate 58 de proiecte în mediul rural nemțean, prin care se vor moderniza drumuri de interes local și comunal, unități de învățământ, dispensare și poduri, se vor extinde rețelele de apă și canal, precizează un comunicat al Consiliului Județean Neamț.

„Le-am promis nemțenilor o viață mai bună la ei acasă, un sistem de sănătate pe măsura așteptărilor lor, o infrastructură școlară corespunzătoare, un județ în care să-și dorească să trăiască și să-și crească copiii. Iată că, după primul an de mandat, vin în fața dumneavoastră cu proiecte pentru județul Neamț de peste 800 de milioane de lei, proiecte ce vor conduce la o dezvoltare a județului așa cum nu a mai fost de mai bine de 20 de ani. Județul Neamț va fi «răscolit», la propriu, în următorii ani, când datorită finanțărilor asigurate prin PNDL II, se vor implementa 183 de proiecte, în comunele, orașele și municipiile sale!

Chiar dacă de la preluarea actualei guvernări au trecut doar câteva luni, iată, prin semnătura doamnei Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, vor fi finanțate peste 50 de proiecte în comunele nemțene, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț va avea un pavilion Secții Medicale și se vor crea spații destinate personalului medical, pentru buna desfășurare a activității! Peste 50 de drumuri și poduri județene vor intra în reabilitare, iar în cartierul Speranța, din municipiul Piatra Neamț, după ani de așteptări, vor exista o grădiniță și o școală care să îi deservească pe copiii din zonă! Aveți încredere, dragi nemțeni, în ceea ce v-am garantat când m-ați mandatat să vă reprezint: programul meu este să dezvolt județul, cu ajutorul colegilor de la guvernare! Este o prioritate pentru mine să aduc la Neamț finanțare pentru proiectele pe care vi le-am promis și mă voi preocupa în permanență să atrag bani în județ, fie de la nivel guvernamental, fie de la nivelul Uniunii Europene”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Proiectele care vor intra la finanțare depășesc suma de 800 milioane de lei. Lista obiectivelor finanțate poate fi consultată la acest link.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0