Prima paginăCultural

Ioan Antoci ține cursuri la Muzeul Literaturii Române din Iaşi

Dimensiune text

Artistul romaşcan va iniţia cursanţii în elaborarea unui scenariu de film.

Romaşcanul Ioan Antoci, scenaristul filmului „Câinele japonez”, peliculă selectată pentru a reprezenta România la cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar, va susţine cursuri la Muzeul Literaturii Române din Iaşi, în cadrul celei de-a III-a ediţii a „Școlii de bune maniere literare”.

Un proiect al Muzeului Literaturii Române, „Școala de bune maniere literare”, este realizat în parteneriat cu Asociaţia „Patrimoniu pentru comunitate”. Iniţiat în primăvara anului 2013, proiectul s-a bucurat de succes încă de la prima ediţie. Cursurile interactive, aplicate, temele alese şi trainerii profesionişti – Emil Brumaru, Petru Cimpoeşu, Oltiţa Cîntec, Dan Doboş, Viorel Ilişoi, Lucian Dan Teodorovici – au primit aprecieri pozitive din partea cursanţilor celor două ediţii. Cei care vor alege să frecventeze cursurile artistului romaşcan Ioan Antoci vor fi familiarizaţi cu elaborarea unui scenariu de film. Oferta de cursuri este variată, de la poezie şi proză la text dramatic şi poveşti.

Taxa de participare la unul dintre cele cinci cursuri este de 250 de lei pentru angajaţi sau 150 lei pentru elevi şi studenţi. Nu există limită de vârstă, dar locurile sunt limitate. Organizatorii oferă câte un loc gratuit, la fiecare dintre secţiuni, persoanelor cu posibilităţi materiale reduse. Condiţia este ca portofoliul de lucrări personale să convingă titularul cursului. Pentru a se putea înscrie, viitorii cursanţi sunt rugaţi să trimită un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail scrierecreativalamuzeu@yahoo.com sau adresa Muzeului Literaturii Române din Iaşi. Înscrierile se fac până la data de 15 aprilie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0