Prima paginăSocial

Întrerupere a furnizării apei în Roman, până deseară

Întrerupere a furnizării apei în Roman, până deseară

Dimensiune text

 

Compania Apa Serv a informat marți, la ora 14.15, că, având în vedere complexitatea lucrărilor pentru remedierea avariei la rețeaua de distribuție a apei potabile de pe strada Mihai Viteazul, este nevoita să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 19 noiembrie, în municipiul Roman.

„Estimăm reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă începând cu ora 18:00. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu”, au precizat reprezentanții Apa Serv.

Inițial, dimineață, Apa Serv anunțase sistarea furnizării apei astăzi, între pentru orele 11:00 – 16:00, doar pentru consumatorii din Cartierul Muncitoresc – străzile Mihai Viteazul, Aleea Revoluţiei, Aleea Liliacului şi străzile adiacente.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0