Prima paginăActualitate

Întrerupere a alimentării apă pe mai multe străzi din Roman, din cauza unei avarii

Întrerupere a alimentării apă pe mai multe străzi din Roman, din cauza unei avarii

Dimensiune text

 

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 26 octombrie, la rețeaua de distribuție a apei potabile din municipiul Roman, pe strada Fănel Ciupitu, Compania Județeană Apaserv SA a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile începând cu ora 10:55, până la ora 14:00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Dimitrie Cantemir, Vasile Lupu, Aleea Vasile Lupu, Victoriei, Bicaz, Luceafărului, Fănel Ciupitu, precum și de pe străzile adiacente.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu”, precizează un comunicat al Apaserv.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Iliana 2 ani

    Si vreți să scumpiți apa romașcanilor? Cine a provocat avaria? Trebuiau anunțați cetățenii prin asociațiile de proprietari!!!