Intervenție a pompierilor după un scurtcircuit la sediul Poliției Roman. 45 de persoane au fost evacuate

HomeActualitate

Intervenție a pompierilor după un scurtcircuit la sediul Poliției Roman. 45 de persoane au fost evacuate

Joi dimineață, 17 martie, ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 10:20, pompierii romașcani au intervenit pentru evacuarea fumului de la subsolul sediului Poliției din Roman, informează ISU Neamț.

„Degajarea de fum s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit electric, la panoul de comandă al unui boiler pentru încălzirea apei. Până la sosirea pompierilor, aproximativ 45 de persoane s-au autoevacuat din clădire. Un angajat al IPJ a intervenit cu un stingător până la sosirea forțelor de intervenție. Nu au fost victime”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform reprezentanților IPJ Neamț, în urma incidentului din sediul Poliției din municipiul Roman, casa scării și holul de la parter ale unității au fost inundate de fum. „Personalul prezent în incinta unității a fost evacuat, pentru a facilita intervenția pompierilor și a preîntâmpina o situație de risc. În urma acestui eveniment, nu au fost înregistrate victime”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0