HomePolitica

“Interesele comunității romașcane nu mai pot fi dictate nici de la Piatra Neamț, nici de la București”

Declarația a fost facută de Liviu Brătescu, candidatul USL pentru Colegiul 4-Roman-Ion Creangă, în momentul lansării candidaturii n doctor în istorie și cercetător, Liviu Brătescu a apreciat că “Romanul nu poate să rămână în istorie ca orașul care a salvat-o pe Elena Udrea”. Candidat la Senat pentru Colegiul 2, avocatul Ioan Chelaru a susținut că este momentul ca Romanul să voteze împreună cu țara. “Cred că este momentul ca Romanul să susțină un Parlament majoritar USL și un guvern USL, care, în următorii patru ani, pot promova cât mai multe proiecte legate de infrastructură, investiții și locuri de muncă”, a declarat Ioan Chelaru.

 

 

Vineri, 9 noiembrie, la câteva minute după miezul nopții, momentul zero al campaniei oficiale si legale, candidatul Uniunii Social Liberale (USL) pentru un loc în Camera Deputaților din partea Colegiului 4 Roman – Ion Creangă, Liviu Brătescu, a început campania electorală. Însoțit de zeci de susținători, alături de președintele PNL Neamț – Dorin Ursărescu și de senatorul PSD Ioan Chelaru, Liviu Brătescu  a părăsit sediul de campanie al USL, oprindu-se în fața statuii domnitorului Roman Vodă Mușat din centrul orașului. Aplaudat de susținători, candidatul USL pentru Camera Deputaților a promis că va sprijini proiecte care să conducă la crearea de locuri de muncă în municipiu, dar și la dezvoltarea pe care orașul o merită.

Contextul social și economic al vieții romașcanilor a fost abordat de președintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu, acesta amintind că o treime din populație a părăsit Romanul, în ultimii opt ani și că problemele specifice ale municipiului pot fi rezolvate numai de parlamentari care au o legătură reală, de sânge, cu acest oraș. „Nu există o opțiune mai bună pentru reprezentarea Romanului în Parlament decât un romașcan de-al nostru. E normal ca în Parlament să trimitem moldovenii noștri, nu să «importăm» olteni și ardeleni care să ne reprezinte, cu atât mai mult cu cât Romanul, ca și întreaga Moldovă, este o zonă cu probleme specifice. În ultimii opt ani, Romanul a ajuns pe primul loc în țară din punct de vedere al gradului de depopulare. Aproximativ 32% din populația Romanului a fost pierdută în ultimii opt ani, procentul fiind mai mare decât cel din fostele zone miniere – Hunedoara, Caraș sau Gorj. Viitorul parlamentar care va reprezenta interesele Romanului va trebui să prezinte problemele speciale ale acestui oraș, a căror rezolvare necesită proiecte deosebite și alocări speciale de fonduri. Crearea de noi locuri de muncă și realizarea unor proiecte generatoare de venituri, care să atragă investitorii sunt prioritare pentru acest oraș și trebuie să reprezinte prioritatea parlamentarului care va reprezenta interesele romașcanilor. Am convingerea că Liviu Brătescu este un astfel de parlamentar. El este parlamentarul de care are nevoie Romanul în momentul de față”, a susținut Dorin Ursărescu.

Senatorul PSD Ioan Chelaru a dezvăluit, apoi, sloganul sub care îl va susține pe Liviu Brătescu în această campanie electorală, precizând că o victorie a USL la alegerile parlamentare, în Roman, este așteptată de întreaga țară. „De aici, de la statuia marelui voievod Roman Vodă Mușat, începe drumul viitorului romașcanilor, drumul viitorului alături de USL. Nimeni, oricât de bogat ar fi și orice funcție ar avea, nu va putea reprezenta mai bine Romanul decât noi, cei legați de acest oraș, cei care respirăm împreună cu romașcanii. Cred că o victorie la Roman a USL, prin această formulă pe care noi, în această dimineață, v-o propunem – Liviu Brătescu – Ioan Chelaru – va așeza municipiul în normalitate. La ultimele alegeri țara a votat într-un fel, iar Romanul a votat în alt fel. Cred că este momentul ca Romanul să voteze împreună cu țara, cred că este momentul ca Romanul să susțină un Parlament majoritar USL și un guvern USL, care, în următorii patru ani, pot promova cât mai multe proiecte legate de infrastructură, investiții și locuri de muncă. Noi vom fi aici să dăm seamă romașcanilor, pentru că ne-au oferit acest mandat”, a spus Ioan Chelaru.

 

„Vreau să facem istorie la Roman!”

 

Candidatul USL, Liviu Brătescu, a lansat o invitație publică Elenei Udrea – contracandidata sa din partea Alianței România Dreaptă – în vederea participării la dezbateri privind proiectele menite să dezvolte municipiul Roman. De asemenea, Liviu Brătescu a susținut că interesele locuitorilor Romanului nu mai trebuie să fie dictate nici de la Piatra Neamț, nici de la București, ci direct de reprezentanții aleși de romașcani: „Atunci când am spus că vreau să facem istorie la Roman, am spus-o din perspectiva unui om care până acum s-a ocupat, printre altele, și de istoria municipiului Roman, dar și din perspectiva unui proiect politic, născut din dorința de a reda Romanului ceea ce i-a fost luat atunci când «capitala» județului s-a mutat la Piatra Neamț și când soarta acestui oraș a fost decisă doar prin politicile stabilite la București. Este nevoie ca Romanul să fie reprezentat de oameni care să nu aibă doar legături politice cu această comunitate, ci care să aibă legături de sânge cu acest oraș. Ei vor face dreptate Romanului. Interesele comunității romașcane nu mai pot fi dictate nici de la Piatra Neamț, nici de la București. Sunt convins că, împreună cu senatorul Ioan Chelaru, nu vom adopta «poziția ghiocelului» la București, ci vom încerca să aducem la Roman cât mai multe proiecte, să continuăm ceea ce s-a început și să recâștigăm, practic, rolul și locul pe care Romanul îl merită în România. În acest moment, ochii întregii Românii sunt ațintiți asupra noastră, iar Romanul nu poate să rămână în istorie ca orașul care a salvat-o pe Elena Udrea. Sper ca în această campanie să putem participa la dezbateri cu doamna Elena Udrea privind adevăratele proiecte ale Romanului, care să genereze locuri de muncă, care să atragă atenția asupra orașului Roman”.

 

Promisiunile Elenei Udrea, considerate vorbe fără acoperire

 

Atât candidatul USL, Liviu Brătescu, cât și președintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu, au lansat o serie de critici la adresa Elenei Udrea, candidatul Alianței România Dreaptă pentru un loc în Camera Deputaților din partea Colegiului 4 Roman – Ion Creangă. „Am auzit-o pe Elena Udrea promițând că va ajuta Romanul, dar nu înțeleg din ce postură va putea face acest lucru. Va avea Elena Udrea porțile deschise la un guvern Ponta, la un guvern USL, pe care o țară întreagă îl așteaptă? Sau ne propune un nou guvern Boc, un nou guvern Ungureanu sau o altă făcătură de-a președintelui Băsescu? Vorbele Elenei Udrea nu au acoperire, ci sunt promisiuni sforăitoare făcute pentru a câștiga electoratul din Roman. Propunerea noastră este una cinstită: un guvern USL, care să sprijine Romanul să redevină ceea ce a fost cândva – un oraș de care să fim mândri și nu unul în care să se aciuieze tot felul de transfugi politici”, a spus Dorin Ursărescu.

„Pentru că eu nu cred că voi avea ocazia să mă întâlnesc cu doamna Elena Udrea în această campanie, din motive pe care numai dânsa le știe, mi-ar face o mare bucurie să o întrebați de ce nu a rămas în București – unde a condus o organizație cu rezultate catastrofale la alegerile locale, sau de ce nu s-a dus în Buzău – de unde provine – și de ce a ales orașul Roman. Chiar prin această candidatură, Elena Udrea face de rușine orașul Roman, deoarece crede că romașcanii pot fi păcăliți. Urmează ca romașcanii să-i demonstreze contrariul. De altfel, întreaga țară o vrea pe Elena Udrea în afara scenei politice românești!”, a concluzionat Liviu Brătescu. În jurul orei 1 dimineața, candidatul USL a lipit primul afiș electoral, pe poziția 1 de pe panoul de afișaj aflat în apropierea Casei de Cultură.

Articol mai vechi

Comentarii

WORDPRESS: 40
 • dan ardeleanu' 10 ani ago

  Doamne scapa-ne si ne fereste de ciuma portocalie! Romanul este un oras atat de frumos, oras de oameni cu inalta valoare intelectuala. Sincer, nu inteleg cum ar putea permite romascanii onesti sa ajunga de rasul tarii intregi dandu-i votul individei de la plescoi.

  • Aspaze 10 ani ago

   Iata ce spun cei din USL despre taica Bratescu: „Nu neg capacitatile intelectuale sau de alta natura ale cetateanului Liviu Bratescu care vrea sa o rupa cu bataia electorala pe Udrea, dar la cati oameni cu notorietate are USL-ul in Neamt, s-a gandit sa aduca unul din alt judet care are totusi bunicii la Roman . Si eu aveam bunici la Constanta si chiar sunt nascut acolo, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca as putea sa ma duc sa ma iau de guler cu Mazare . Contracandidatul Elenei Udrea credem ca ar vrea si chiar afiseaza determinare dar in fata unui politician de talia “blondei supreme” Bratescu nu este decat un desen animat japonez cu subtitrare in araba . ”
   Asa ca, daca ei zic ca este un NIMIC, un DESEN ANIMAT cum isi pemite acest neica-nimeni sa o atace pe Udrea si sa nu-i recunoasca meritele? Asta e camapanie, jignind pe Udrea ca asa ii porunceste Gdea si Felix? Mizerabil si prostalau individ! Sa vina cu fapte pe care le-a afacut pt romascani, cu dovezi, nu doar folosind numele Elenei Udrea.

   • Ciprian 10 ani ago

    nea Aspaze, tovarasa Udrea avea ambele maini pe sus cand s-a modificat T.V.A.-ul la 24% de la 19.

    • Azpaze 10 ani ago

     Daca nici acum n-ai inteles necesitatea masurilor de austeritate, atunci de bagi in discutii inutil. N-am cum sa dialoghez cu neinformatii! Doar atat iti spun: priveste Grecia, Spania, Italia…intra pe stirile lor si te vei lamuri……acum aplica masurile guv. Boc la recomandarea UE ca sa scape de ceea ce noi am scapat, deocamdata- de crah economic si financiar.
     Dar, atentie, Ponta ne indreapta spre faliment. A mancat banii din visterie si trece in secret pe fondurile de rezerva din decembrie……ce mai au acum la punga dau pe campania lor…Atentie mare, ca nu glumesc. Treziti-va naiba din somnul prostiei! Si cand puneti intrebari stupide public, luati mai intai si faceti o informare la rece, cititi presa internationala, priviti stirile din Franta, Spania, Italia, Grecia…daca aveti cablu. Incetati sa mai fiti asa de penibili! Adevarul nu este la Haznaua 3 oamnei buni!

     • un cetatean 10 ani ago

      Pentru Azpaze : da, da , stim , austeriatea era numai pentru cei care nu erau din PDL …

 • Tase... 10 ani ago

  Dupa ce-ti parasesti ani de zile urbea natala, hop ca in 2012 iti aduci brusc aminte de ea si – la indemnul unor neica mimeni ca tine – spui cu subiect si predicat ca vrei sa devii deputat nu pentru locuitorii Romanului,nu sa-ti propui ceva maret pentru orasul unde ai vazut lumina zilei, ci pentru a lupta impotriva unei femei, figura cea mai proeminenta din PDL !?! Cata fatarnicie, cat de fariseu esti Bratescule, cata lipsa de barbatie si onoare ! Sloganul tau electoral : ” Dreptate pentru Romanul nostru ” suna ca dracu ( vorba lui Petre Roman la livulutie )…explica-ne despre ce dreptate este vorba si unde se afla nedreptatile pe care vrei sa le inlaturi !?
  Ai gasit un aliat in Cornel Nistorescu cel putred de bogat ? Si te-a sponsorizat Felix ? Cu cat ? Ce te invata caricatura aia de jurnalist : sa faci mare tam-tam la Roman? sa vina tineri pe care vrei ii vei ameti cu cantareti, mititei si gogosele ? Va fi lupta ta pentru 30% din voturi !!! Esti, deci, un loser din start !

  • geolgau 10 ani ago

   Cetatenii din Roman ar trebui sa isi aduca aminte ca aici a fost undeputat numit Marius Neculai.

   Era din Roman , traia in Roman si mai mult , 4 ani de zile l-a tinut pe Leoreanu de mana pe la toate televiziunile locale .
   Erau „o echipa castigatoare” , doi romascani pentru „marea familie romascana”.

   Doamna Udrea vine acum sa le faca morala unora cum ca nu au treaba cu romascanii , dupa ce l-a executat fara mila pe deputatul perfect romascan , luandu-i locul din dreapta primarului Leoreanu pe la toate televiziunile.

   Noi romascanii aveam DEPUTAT ROMASCAN ORIGINAL .
   El ar fi putut sa comenteze despre Bratescu .

   Dar doamna Udrea ?
   :))))))))))))))))))))))))))

 • Ionut 10 ani ago

  Observ ca Bratescu face ce a invatat de la Ponta si Antonescu: sa tipe, sa urle, sa acuze, sa minta si sa induca in eroare electoratul.. Asta incearca de ceva timp incoace, dar nu prea ii iese!! Pai istoricul asta nu are altceva de facut decat sa candideze ca parlamentar? Nu a avut nici macar o realizare in toata viata lui iar el vrea sa ne reprezinte in parlament?? Sa fim seriosi, noi nu putem merge in parlament cu un istoric care nu stie nici macar istoria locului unde candideaza….

  • geolgau 10 ani ago

   Asa a facut si profesorul de matematica Leoreanu !
   N-a avut treaba , desi era un neica-nimeni si a candidat la primarie !

   Acum , neica nimeni – profesorul de matematica Leoreanu- este calul alb pe care a incalecat doamna Udrea !

   Ai naibii profesorasii astia . Cum n-au ei treaba cu politica si tottusi ii voteaza oamenii cu peste 60 % !!!!!

  • parere 10 ani ago

   Vad ca nimeni nu spune ca domnul Leoreanu a fost cativa ani buni ,un membru PSD , apoi cand acest partid nu a mai fost la putere , a plecat pentru un ciolan la PDL ! Pai asta dovedeste caracterul acestui profesor, parerea mea ! Si sa iti dai de o parte colegul de la campania trecuta si sa faci loc doamnei Udrea ce nu are o reputatie asa de buna in tara, dovedeste, iar , lipsa de loialitate fata de prietenii care i-au fost alaturi !

   • O parere gresita. Informeaza-te! 10 ani ago

    Si? N-a facut treaba primarul Leoreanu? Asta conteaza pana la urma binele comunitatii! Decat sa spui asta mai bine faceai o analiza pertinenta la adresa adunaturii USL, despre migratia din luna mai pe bani grei, santaj, promisiuni, functii, contracte cu statul…asata face Ponta acum ii rasplateste pe toti cei care l-au ajutat sa fie premier! Adica, impotriva vantului…….Reputatia Elenei Udrea este una foarte buna, doar nu crezi bazaconiile de la Hazanaua3. Incredibil ce puteti debita unii dintre voi!! Ma intreb daca voi puteti discerne adevarul de fictiune!!! Nu pot intelege oamenii care critica pe cel care face treaba si se zbate pentru ceva concret si demonstrabil, asa cum a facut ministresa?! Ori sunteti batuti in cap, ori niste prostuti usor de influentat, ori niste bieti postaci care pt cativa lei in campanii scriu niste fraze anoste in virtual!!! Zau asa , nu vad argumente, recunoastre si apreciere pentru munca pur si simplu, va place lenea, politicineii lenesi si hoti??

    • un cetatean 10 ani ago

     Mergi in Bucuresti in sectorul in care a candidat Elena Udrea la locale sa vezi de parere ,, buna ,, au despre ea bucutestenii de acolo si apoi poate te mai gandesti cu osanalale pentru care cred ca esti platit !

    • un cetatean 10 ani ago

     Citeste aici si vezi ce reputatie are doamna Udrea sustinuta de domnul Leoreanu !

     http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/43852

 • Romascanu 10 ani ago

  CIUMA PORTOCALIE INLOCUITA CU CIUMA ROSIE? PNL ALIAT CU COMUNISTII.
  P U T E R E A ASTA VOR TOTI INDIFERENT CUM SE CHEAMA PARTIDUL.DIN CARE FAC PARTE. DAR SA SUSTII O ****** DIN B PENTRU ROMAN: AICI NENEA PRIMARU PRIMESTE BILE NEGRE.

 • mirel 10 ani ago

  Bun! Leoreanu o sus’ine pe doamna blonda – Udrea! Udrea de asemenea!
  Dardaca doamna Udrea va fi parlamentar in opozitie, atunci Leoreanu va mai avea sustinere de la partidul aflat la guvernare! Plus ca nu este nici nici Roman!Lasati veneticii!
  Bratescu este romascan, iar Udrea sa mearga la Buzau, la ea acasa!

 • Succes,domnule Liviu Bratescu,colegiul 4 trebuie sa fie castigat de un om sincer nu de o individa care se umileste, exilindu-se la Roman,numai sa obtina imunitatea parlamentara!
  Sper ca oamenii de aici sa nu se lase pacaliti de toate tertipurile doamnei in cauza.

  • andra popovici 10 ani ago

   emi esti plina de venin si frustrare. vino cu argumente nu cu lozinci de postaca cu creierul spalat. incearca sa te emancipezi. invata, deschide ti mintea gandeste frumos si liber. apoi mai vorbim. vad ca sustii si aperi prostia, nulitatile, anonimii! inseamna ca faci parte dintr o categorie sociala care se lasa manipulata cu multa usurinta. acest Bratescu abia daca stie limba romana, nu stie nici titlul lucrarii de doctorat, a fost intrebat si n a stiut, habar nu are de nimic, este contestat si de. usl mai precis de psd deoarece spun ei, ca este mai degraba din desene animate japoneze!

 • Laur 10 ani ago

  In afara faptului ca a stat ascuns la Iasi pana la inceperea campaniei electorale, Bratescu n-a mai facut altceva. De ce as vota pe cineva care-si aminteste de electorat odata la 4 ani?? Romanul are nevoie de politicieni care-si dau interesul pentru cetateni, de persoane care-si respecta cuvantul. Udrea ne-a demonstrat in trecut ca o colaborare eficienta cu primarul poate aduce in Roman peste 22 de milioane de euro pentru investitii si proiecte, asadar ne-a castigat increderea!!

  • un cetatean 10 ani ago

   Si credeti ca doamna Udrea va mai sta printre oamenii din,, marea familie romascana,, dupa campania electorala ? Sunteti naiv, eu cred ca pana la celelalte alegeri nu o mai vedem, caci nu suntem in drum spre Monte Carlo , Roma sau Paris…

  • Laur01 10 ani ago

   Degeaba contrezi. Eu cred ca Udrea a stat ascunsa pana in Octombrie de rusine fata de cei pe care i-a umilit. A căutat un colegiu cât m-ai portocaliu cu mafie portocalie . Dacă a făcut atât de multe pentru tara asta putea sa candideze oriunde si ar fi câștigat. Atunci oare de ce candidează la Roman? Si pentru tine Laur, știi tu suma exactă care s-a cheltuit in Roman, dar știi cumva si firmele care au încasat aceasta suma? Cred ca da. Mulți din cei care fac comentarii nici nu au văzut vreodată orașul.

   • cristina 10 ani ago

    pentru aspaze si tribul lui salbatic…
    rusine sa va fie… tot postati, repetand, un comentariu infect pentru spalarea creerilor romascani…. ce spuneti; daca tine tine daca nu atacam la baionete….. mai raiosilor, luativa catrafusele si plecati cu tot cu epava voastra!… stiu ca va intereseaza numai conturile voastre!!!… DACA SUNTETI ASA DE PERFECTI CU „cenusareasa” PE CARE O TOT TINETI IN RAIA VIPEREI… DE CE NU NE SPUNETI NOUA ROMASCANILOR… CE A FACUT CU 9.998.240.000.000 LEI VECHI?! UNDE SUNT BANII POPORULUI ROMAN?… daca raspundeti la ce a facut „cenusareasa” udrea cu banii, noi o alegem sa ne reprezinte orasul nostru in functia de deputat….
    In legatura cu candidatul Liviu Bratescu, lasati-o mai moale, pentru ca nu-l cunoasteti ca om si ca o mare personalitate intelectuala! mai documentati-va inca mai aveti timp sa va schimbati parerea despre romascanul nostru! noi romascanii, vrem sa fim condu-si de romascanii nostrii care ne reprezinta in „Parlamentul Romaniei”, si nu vrem sa fim condu-si de „straini si venetici si de neica-nimeni…. sigur ca, noi romascanii, am fost tradati de „primarul Leureanu” dar, cel putin este din curtea familiei noastre traieste aici la un loc cu noi…. pe el romascanii il va arata cu degetul… asa ca udrea vine si pleaca, adica pune palma in … si pleaca la Londra!… Eu, personal, voi vota dupa cum ma duce constiinta… fiecare romascan la fel… iar daca tribul lui udrea ma va judeca pentru ce am scris mai sus…. uitati va in gradina voastra…. iar daca cineva gandeste ca as tine cu cineva anume pentru a capata vreun „os” de ciugulit…. va pot oferi „osul” voua pentru a face recituri la „Sarbatorile de Iarna”, si pentru a va avea masa bogata!…. LUATI MANA DE PE ROMAN!!!…

 • Aspaze 10 ani ago

  Nu o spun eu….Iata ce spun cei din USL despre taica Bratescu: „Nu neg capacitatile intelectuale sau de alta natura ale cetateanului Liviu Bratescu care vrea sa o rupa cu bataia electorala pe Udrea, dar la cati oameni cu notorietate are USL-ul in Neamt, s-a gandit sa aduca unul din alt judet care are totusi bunicii la Roman . Si eu aveam bunici la Constanta si chiar sunt nascut acolo, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca as putea sa ma duc sa ma iau de guler cu Mazare . Contracandidatul Elenei Udrea credem ca ar vrea si chiar afiseaza determinare dar in fata unui politician de talia “blondei supreme” Bratescu nu este decat un desen animat japonez cu subtitrare in araba . ”
  Asa ca, daca ei zic ca este un NIMIC, un DESEN ANIMAT cum isi pemite acest neica-nimeni sa o atace pe Udrea si sa nu-i recunoasca meritele? Asta e camapanie, jignind pe Udrea ca asa ii porunceste Gdea si Felix? Mizerabil si prostalau individ! Sa vina cu fapte pe care le-a afacut pt romascani, cu dovezi, nu doar folosind numele Elenei Udrea.

 • Daniel Popescu 10 ani ago

  Dragi soldati portacalii ar trebui sa va fie rusine pentru modul groaznic in care va reprezentati tara. Sprijiniti o femeie care a furat milioane de dolari din buzunarele cetatenilor acestei tari, inchizand spitale, taind din pensii si diminuand salarii? Udrea este o nenorocita de femeie care este cunoscuta ca fiind amanta lui Basescu? Crestineste nu? Sa va fie rusine distrugeti familii si viitorul generatiei urmatoare. Rusine!

  • M.G. 10 ani ago

   Dragi Postaci USL-inosi, ar trebui sa va fie rusine pentru modul groaznic in care reprezentati tara in prezent! De 7 luni de cand sunteti la putere ati distrus tot ce a construit cealalta guvernare. Ati furat, ati golit visteria statului, pe puciuri, lux desantat, obligatii, angajari stufoaze in institutiile statului (desi Ponta spunea ca va reduce si el nr angazatilor, le-a DUBALT)
   Udrea n-a furat un euro, iar tu Daniel Popescu esti unul din bietii romani care se uita la haznaua 3 orbeste, fara sa se intrebe daca cumva aia spun si adevarul?! Arunci cu venin , barfe de sant ireale si chiar penibile spuse de oameni penibili si frustrati. Felicitari, faci parte din aceasta categorie a neinformatilor, a celor slabi de inger si usor de manipulat. Ce spui nu este irelevant.

   • un cetatean 10 ani ago

    Pentru M.G. : Eu cred ca guvernarea portocalie a saracit acest popor . Acum USL incearca redeschiderea unor spitale inchise de PDL, s-au dat 8 % bugetarilor si urmeaza sa mai primeasca 8 % in decembrie, s-au dat inapoi o parte din banii luati pensionarilor de PDL, s-au oprit investitiile inutile gen parcuri in paduri si alte bazaconii din astea . Vedeti ceva rau in toate astea ? Doamna Udrea s-a imbogatit prin firma sotului ei , in plina criza cand foarte multe firme din tara s-au inchis sufocate de impozitul forfetar impus de PDL .Am impresia ca austeritatea a fost numai pentru oamenii simpli in timp ce firmele apropiate PDL, au prosperat !

 • mihai 10 ani ago

  este un politician mediocru, de mana a doua care vrea sa-si faca imagine pe seama Elenei.Cum se face de nici romascanii nu au auzit de dansul?!?!?! Nici nu-mi fac probleme ca ar putea pune bete in roate Elenei…..

 • Daniel Popescu 10 ani ago

  Dintre toate aceste comentari stiu ca exista doar un singur vierme de sorginte basista care le toarce si intoarce cum vrea, motiv pentru care iti urez viata lunga si sa te bucuri de banii pe care ii iei asa cum sa bucurat si Iuda. Cuvintele folosite in acest segment sunt de-a dreptul hilare oricum de fel basistii sunt nascuti intr-un umor ce-ti vine sa vomiti. Sunteti niste animale, toti! Voi luati 5-7 milioane sa faceti guerila online si eu, ca multi altii muncim de dimineata pana seara sa ne hranim familiile. Asta e Romania „blondei supreme”…

  • Liviu Aurel 10 ani ago

   Daniel, nu esti singurul care munceste pentru a-si hrani familia, dar trebuie sa recunosti ca Liviu Bratescu nu este omul potrivit sa ne reprezinte in parlamentul Romaniei. Omul asta este marginalizat si contestat de proprii lui colegi din USL, dar totusi vrea sa ajunga in parlament? A ajuns sa candideze pe 9 decembrie dintr-o greseala si trebuie sa fim constienti ca nu are nici o sansa!!

 • Eba Sidescu 10 ani ago

  Udrea pleaca ca i se umfla Lu’ Base ouale

  • Constantin 10 ani ago

   Bratescu vorbeste mult, promite multe lucruri, iar daca la redistribuire va ajunge in parlament va uita de tot ce a spus in campania electorala… Asa au facut toti candidatii USL in ultimii ani si la fel va face si acesta… Bratescu este mult prea mic pentru o lupta cu Elena Udrea…

 • Tase... 10 ani ago

  Sa inteleg ca dom Chelaru este un razvratit ? Ca este un fel de Preda al PDL-ului ? Cum adica : ” Interesele comunitatii romascane nu mai pot fi dictate de la Piatra Neamt sau Bucuresti ” ? Adicatelea ( :))) ), nu ma intereseaza ce-mi ordona sefii, eu cu banii si influenta mea voi face din Roman o metropola unica pe Mapamond ? Pfiuuu, asta presupune, dom Chelaru ca deja te inscrii in lupta pentru detronarea lui Ponta sau Crin, sau chiar te gandesti ca in 2014 sa candidezi la presedintia Romaniei !? Bravo, te felicit, eu te voi vota, dar ” anonima, anonima, dar s-o stim si noi „…da afara maretele planuri, sa afle toata tara visele tale de marire ! Sa te ajute al de Sus !

 • Adrian Enescu 10 ani ago

  Succes domnule Bratescu! Suntem alaturi de dumneavoastra! Stim ca cei care comenteaza aici sunt technicienii doamnei Udrea adusi de la Bucuresti si Neamt!
  Zi de zi vom veni la dumneavoastra!

  • Manea Mihai 10 ani ago

   Adrian, poate esti tu alaturi de Bratescu si inca vreo 2-3 psihopati, dar majoritatea romascanilor suntem alaturi de cea care a contribuit in ultimii ani la dezvoltarea si modernizarea orasului nostru adica de Elena Udrea… Orice ar face Liviu Bratescu nu are nici o sansa in fata Elenei, iar diferenta de voturi de pe 9 decembrie va fi una colosala intre cei doi candidati!!!

   • dan ardeleanu' 10 ani ago

    d-le Manea, dupa calculele tale Romanul are doar 4-5 locuitori : Adrian plus 2-3 phihopati care il sustin pe Bratescu si tu – un frustrat care este in extaz cand udrea se pozeaza cu el langa masa cu mere din piata . mere padurete o sa mananci , dar la buzau ca acolo o sa ajunga udrea ( peste 7 ani cand iese de la Rahova ) . multe succesuri portocaliilor!!! ca la vrancea 🙂

   • un cetatean 10 ani ago

    Sunt mai multi romascani alaturi de domnul Bratescu mandri ca va candida unul de-al lor, nu o venetica de le Bucuresti ! Lasa intoxicarile portocalii pentru care cred ca esti platit !

 • Daniel Popescu 10 ani ago

  Domnul Bratescu este un om sincer, cu demnitate si lipsit de „pata” obisnuita a politicianului roman. Doamne ajuta sa fie totul bine cu acest om! Pentru mine este o speranta.

  • Horatiu 10 ani ago

   Daniel, cu cat te plateste Bratescu ca sa-i vorbesti asta de frumos?? Nu exista nici un politician in tara asta caruia sa i se vorbeasca atat de frumos, dar tocmai lui Bratescu i se adreseaza cineva asa de dulce…!? Ori esti ruda cu el ori esti chiar el!!?? Ce sa caute omu asta care a fugit din Roman in parlament?? Sa se duca acolo si sa nu fie bagat in seama de nimeni? Cum o sa ajunga el sa continue proiectele bune incepute in orasul nostru daca nu stie nimeni cine este?? Orasul nostru trebuie sa fie reprezentat de un politician puternic, de un politician cu experienta in parlament care stie sa coase si sa descoase orice!

 • Croitoru Constantin 10 ani ago

  Oameni buni, „stimabila” doamna Udrea a fost unul dintre personajele scenei politice romanesti din ultimii 4-5 ani care a avut toate posibilitatile pentru ajutorarea tarisoarei nostre intr-o directie favorabila noua, si cu toate acestea, nu a facut decat sa risipeasca banul public (vezi cazul in care s-au cheltuit sume exorbitante fara nici o acoperire pentru campania publicitara derulata in scopul promovarii turismului romanesc), sa abuzeze de puterea detinuta promovand in functii importante apropiatii ei.
  Dragi romascani, cum sa ii acordam un mandat de deputat unei persoane care a sfidat la fiecare aparitie publica bunul simt prin purtarea unor tinute a caror valoare depasesc cu mult venitul anual al unui roman?
  AJUNGE. Sa-i acordam credit unui om care nu a avut oportunitatea de a fi la putere, aratandu-ne ca treaba se poate face atunci cand vrei cu adevarat sa iti ajuti concetatenii cand le cunosti cu stringenta problemele si nevoile. Cheia pentru dezvoltarea unui Roman „sanatos” o detine candidatul Liviu Bratescu.

 • Bratescule... 10 ani ago

  Explica-ne si noua cu subiect si predicat legaturile tale stranii cu comunitatile evreiesti din Roman si de aiurea, ok ? Sunt de sange, de afaceri sau esti un fan declarat al acelora care si-au ucis Imparatul, pe Hristos, cu ajutorul lui IUDA ? Multumesc…

  • un cetatean 10 ani ago

   Eu sunt mai interesat mai de graba ,sa aflu cine e vestita ,, regina ,, pentru care a lucrat mafia portocalie ce a saracit tara asta !