Prima paginăSocial

[FOTO] Întârzieri de până la 35 de minute în trafic, din cauza lucrărilor la trecerea la nivel cu calea ferată

[FOTO] Întârzieri de până la 35 de minute în trafic, din cauza lucrărilor la trecerea la nivel cu calea ferată

Dimensiune text

În această săptămână au început lucrările de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 2 – E 85, la ieșirea din Roman spre Iași. În această perioadă, dalele din cauciuc existente sunt înlocuite cu unele din beton, apoi se va reabilita covorul asfaltic.

Timp de două săptămâni, în zonă se va circula alternativ, pe câte un sens. De sâmbătă seară, 12 iunie, de la ora 18, până duminică dimineață, 13 iunie, la ora 6, circulația pe porțiunea respectivă va fi întreruptă complet, traseul de deviere stabilit de autorități fiind pe Artera ocolitoare est a municipiului.

Primarul Leonard Achiriloaei s-a aflat vineri dimineață, 11 iunie, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, unde a discutat despre stadiul efectuării lucrărilor cu reprezentanții CFR și ai firmei care efectuează lucrările, care au precizat că sunt în grafic și au detaliat lucrările care se vor desfășura în zilele următoare.

Conform aprecierilor constructorilor, întârzierea cauzată șoferilor la tranzitarea zonei în această perioadă, conform măsurătorilor de trafic din prima săptămână de lucrări, este între 20 și 35 de minute. Vineri dimineață, la ora 11, șoferii parcurgeau porțiunea de la Gară până la calea ferată în 20 de minute, iar aglomerația se forma de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”. Lucrările vor fi finalizate până la data de 22 iunie, afirmă autoritățile.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0