Prima paginăActualitate

Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Dimensiune text

 

 

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a inculpatului C.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, informează Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Conform DGA, la data de 5 decembrie 2018, martorul B.E. a depus la DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamţ un denunţ în care arăta faptul că inculpatul C.I., instructor auto, i-a solicitat suma de 600 euro pentru a îl ajuta să promoveze proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

„În dimineaţa zilei de 13 decembrie 2018, sub coordonarea  procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a realizat acțiunea de prindere în flagrant de către lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Neamţ. Astfel, asupra inculpatului a fost găsită suma de 600 de euro, pusă la dispoziţie anterior colaboratorului autorizat B.E. de către organele de urmărire penală, aspect rezultat din compararea seriilor bancnotelor. Faţă de inculpat s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, informează comunicatul DGA.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0