Înscrieri pentru Târgul de Mărțișor, săptămâna viitoare

HomeSocial

Înscrieri pentru Târgul de Mărțișor, săptămâna viitoare

 

O nouă ediție a Târgului de Mărțișor de la Roman va avea loc începând cu data de 24 februarie și până pe 8 martie, în Piața „Roman Vodă”, eveniment gestionat de către Club Sportiv Municipal Roman, direcție din cadrul Primăriei municipiului Roman.

Club Sportiv Municipal Roman informează că perioada pentru depunerea cererilor de participare la ediția 2019 a Târgului de Mărțișor este între 3 și 7 februarie, la sediul CSM Roman din strada Ștefan cel Mare, nr. 246 (fostul Club Petrotub).

Cererile vor fi însoțite de copii după certificatul de înregistrare, certificatul constatator și actul constitutiv al societății comerciale, copie după buletinul sau cartea de identitate a reprezentantului legal al agentului economic solicitant. Un operator economic poate închiria o singură căsuță.

Organizatorii precizează că se pot înscrie doar comercianții care au următoarele obiecte de activitate menționate în certificatul de înregistrare, certificatul constatator sau în actul constitutiv al societății comerciale: „Comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe al altor produse”; „Fabricarea altor produse manufacturiere (mărțișoare, flori artificiale, articole surpriză)”.

„În data de 10 februarie vor fi verificate toate cererile depuse, iar în data de 11 februarie va fi afișată lista celor care îndeplinesc condițiile de participare la Târgul de Mărțișor. Pentru a asigura transparența repartizării spațiilor de comerț, miercuri, 12 februarie, la ora 11.00, în Sala de dezbateri de la parterul sediului Primăriei Municipiului Roman va avea loc tragerea la sorți a tuturor celor 19 căsuțe. Solicitanții care nu vor obține una din cele 19 căsuțe vor fi direcționați către alte zone de vânzare puse la dispoziție de municipalitate, respectiv Piața Centrală, Piața Smirodava sau zona Casa Afacerilor”, mai precizează reprezentanții CSM Roman.

Conform unui proiect de hotărâre adoptat de consilierii locali în ședința de joi, 30 ianuarie, taxa de participare la eveniment este de 300 de lei pentru căsuţa din lemn pusă la dispoziție de Club Sportiv Municipal Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0