Înscrieri pentru o carieră de ofițer în Jandarmeria Română, până la finalul lunii iulie

HomeSocial

Înscrieri pentru o carieră de ofițer în Jandarmeria Română, până la finalul lunii iulie

 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț a început procesul de recrutare a candidaților în vederea participării la probele de selecție organizate pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, sesiunea 2020.

Tinerii nemțeni interesați de o carieră de ofițer în Jandarmeria Română pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț în perioada 17 – 27 iulie, inclusiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08.00 – 16.00, iar documentele din dosarul de recrutare pot fi depuse până la data de 4 august, ora 16:00.

Activitățile de recrutare se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19 (distanțare socială, portul măștii, etc.), subliniază reprezentanții Jandarmeriei Neamț.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra Neamț, strada V.A. Urechia, nr. 4-6, la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535 sau de pe site-ul unității: http://www.jandarmerianeamt.ro.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0