Înscrieri până vineri pentru meditațiile la limba română organizate de Primăria Roman

HomeSocial

Înscrieri până vineri pentru meditațiile la limba română organizate de Primăria Roman

 

 

Conducerea Primăriei municipiului Roman a anunțat că se va implica pentru a asigura meditații la limba română pentru copiii care au dificultăți de a scrie sau de a se exprima corect, în urma sugestiei făcute de romașcani care lucrează în străinătate și au familiile alături. În urma sondajelor efectuate în spațiul online, primarul Lucian Micu a luat decizia de a organiza cursuri de meditații la limba română, bineînțeles dacă va exista și interes din partea părinților pentru a-i înscrie pe copii.

„Cred că este important să ne preocupe pe fiecare dintre noi modul în care copiii cunosc tainele gramaticii. Este bine ca, din copilărie, fiecare să cunoască limba și literatura română. Administrația locală s-a implicat și în alți ani în astfel de proiecte, dar care, pe parcurs, au fost abandonate din cauza lipsei de interes. Consider că o nouă încercare este binevenită și îi invit pe părinți să-și înscrie copiii la aceste cursuri, pe care le vom organiza anual, în lunile iulie-august, dacă va exista un număr semnificativ de elevi participanți. Le mulțumesc anticipat și cadrelor didactice care vor dori să se alăture acestui proiect”, a precizat primarul Lucian Micu.

Înscrierile pentru cursurile de limbă română se pot face pe adresa de e-mail: evenimente@primariaroman.ro sau direct la Biroul Unic din cadrul Primăriei municipiului Roman până cel târziu vineri, 13 iulie, ora 14.00, cu precizarea datelor de identificare a copiilor (nume, vârstă, eventuale observații) ce vor fi înscriși în program. Ulterior, funcție de numărul elevilor înscriși și în colaborare cu cadrele didactice, se va stabili și un grafic al cursurilor ce va fi făcut public pe site-ul instituției, la adresa www.primariaroman.ro, precum și pe pagina de Facebook – Primăria municipiului Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0