Înscrieri la turneul de șah pentru copii „Cupa Unirii”, organizat de Roman Value Centre, Carrefour și CSM Roman

Home

Înscrieri la turneul de șah pentru copii „Cupa Unirii”, organizat de Roman Value Centre, Carrefour și CSM Roman

 

Sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 9:00, în incinta complexului comercial Roman Value Centre se va desfășura Concursul de Șah „Cupa Unirii” organizat de Roman Value Centre în parteneriat cu CSM Roman și Carrefour.

Vor fi șase runde de joc – sistem elvețian, Open U14 ani, Elo < 1.200, șah rapid 15 minute. Criteriile de departajare vor fi: număr total de puncte, coeficient bucholtz, bucholtz mediu, coeficient de progres, vârsta.

Se vor acorda premii constând în cupe și medalii, pentru locurile I, II, III, departajat băieți/fete și pe categorii de vârstă (U14, U11, U09, U07). Pentru categoria șapte ani, se va premia Locul I cu cupă și medalie, fete și băieți, locurile II și III urmând să primească medalii. Toți copiii vor primi diplomă de participare, dar va fi acordat și un premiu special pentru „Câștigătorul Concursului”. Festivitatea de premiere se va desfășura la 30 de minute de la terminarea ultimei runde de joc.

Înscrierile se fac la instructorul de șah din cadrul CSM Roman: profesorul Cătălin Artene – telefon: 0766.309.727 – și la adresa de mail a Serviciului Competiții Sportive a CSM Roman: competitiisportive@csmroman.ro, până pe data de 24 ianuarie, în limita a 70 de concurenți.

Organizatorii atrag atenția că nu se fac înscrieri în ziua concursului și nu vor fi primiți în competiție jucătorii care au avut un comportament inadecvat la alte turnee.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0