HomeRoman

Înscrieri gratuite la bibliotecă

Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman a desfășurat miercuri, 24 aprilie, o activitate la sediul provizoriu de lângă Creșa „Smirodava”. Ca urmare a parteneriatului cu Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Roman, elevii clasei a III-a E, coordonați de învățătoarea Elena Loghin, au marcat Ziua Bibliotecarului printr-un program artistic oferit celor care mânuiesc în fiecare zi cărțile.

 

 

„Activitatea a început printr-o prezentare în power-point a Bibliotecii Municipale «George Radu Melidon», realizată cu fotografii vechi din colecția fostului bibliotecar Daniel Marcu. Apoi, invitații noștri au susținut un emoționant program artistic. La inițiativa directorului școlii, profesoara  Maria Campău, și a bibliotecarei Rodica Costache, a fost realizată o carte-simbol cu desene ale elevilor clasei a VII-a A, coordonați de profesoara Maria Campău, carte pe care am afișat-o în holul Bibliotecii”, a precizat Cristina Panaite, directorul Bibliotecii „George Radu Melidon”.
Cu acest prilej, directorul instituției i-a anunțat pe cei prezenți că, până pe 21 mai, înscrierile la Bibliotecă se fac gratuit.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0